Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Λάρισα-Λεβαδειακός 1-2


Το φινάλε της σεζόν βρίσκει την ΑΕΛ να χάνει με 1-2 από τον Λεβαδειακό.Αυτό το αποτέλεσμα αδικεί την αδιάφορη ΑΕΛ, καθώς δεν ήταν τόσο κακή όσο δείχνει το τελικό αποτέλεσμα.
Με πολλές αλλαγές ξεκίνησε την αναμέτρηση η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα καθώς, έπαιξαν παιδιά που είχαν λίγο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.
Οι βυσσινί τερματίζουν στην 9η θέση της φετινής Σούπερ Λίγκ.
Ας ελπίσουμε όλοι ότι αυτό ήταν το τελευταίο ματς της ΑΕΛ στο στάδιο Αλκαζάρ και η αρχή της επόμενης χρονιάς να την βρει στο νέο παλατάκι της Λάρισας.

Συνθέσεις: ΑΕΛ (Παπακώστας): Σωτηρίου, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Κυριακίδης, Μετίν, Σίμιτς, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος, Σιατραβάνης, Αμπιχατζίρα.
Λεβαδειακός (Φαράντος): Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Κόλτζος, Ταραλίδης, Σερζίνιο, Μπεγκόνια, Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Αγκάλι.

Το φιλμ του αγώνα
Κόρνερ του Μετίν από δεξιά, ο Κολοβέτσιος πιάνει την κεφαλιά και θα στείλει την μπάλα ση ρίζα του δεξιού δοκαριού του Βαγιέχο.
Νέο κόρνερ του Μετίν, ο Ααράμπ αφύλαχτος στο ύψος της μικρής περιοχής σουτάρει και στέλνει την μπάλα άουτ.
18΄
Ωραία κεφαλιά εκτός ισορροπίας του Σιατραβάνη, ο Βαγιέχο θα πέσει στη δεξιά του γωνία και θα μπλοκάρει την μπάλα.
23΄
Καταπληκτική κάθετη πάσα του Ταραλίδη στο Σερζίνιο, ο Πορτογάλος βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 0-1.
36΄
Δυνατό συρτό σουτ του Ταραλίδη έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
57΄ Αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή ο Κυριακίδης δοκιμάζει ένα δυνατό συρτό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Βαγιέχο ισοφαρίζοντας σε 1-1.
68′
Ο Σωτηρίου αυτή τη φορά σταματάει σε τετ-α-τετ τον Σερζίνιο.
72΄
Εντυπωσιακό γυριστό του Μπάρκογλου με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
84΄
Ο Ζησόπουλος εκτελεί το φάουλ με τον Αγκάλι να πηδάει πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά δίνει ξανά το προβάδισμα στο Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου