Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Θέμα διπλοβάρδιας εργασιών εξετάζει ο Πηλαδάκης

Σημαντικές αποφάσεις πήρε ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης για τη νέα χρονιά και τις ανακοίνωσε στον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα όσον αφορά στον προϋπολογισμό της ομάδας αλλά παράλληλα πήρε αποφάσεις και για το γήπεδο που της πρότεινε στην κατασκευάστρια εταιρία την ΕΡΓΟ-3.

Σύμφωνα λοιπόν με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες παρά την οικονομική κρίση που υπάρχει και παρά τα προβλήματα που έχουν προκύψει με την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ αλλά και τα την προσπάθεια της αναδιαπραγμάτευσης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων ο προϋπολογισμός της νέας χρονιάς θα είναι ίδιος με την περασμένη χρονιά.

Σ’ αυτόν δεν συμπεριλαμβάνεται περίπου 1.000.000 ευρώ που δόθηκαν για την υπέρβαση στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ με την κατασκευάστρια εταιρία του γηπέδου (επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις) της ΑΕΛ εξέτασαν το ενδεχόμενο της διπλοβάρδιας εργασιών στο έργο με στόχο να τελειώσει όχι τέλη Νοεμβρίου αλλά τέλη Αυγούστου με στόχο η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας που θα αρχίσει νωρίς να προβλέπει για τους κατόχους να έχουν θέση το γήπεδο της ΑΕΛ και όχι στο Αλκαζάρ μια και σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστούν να δούνε τέσσερα ή πέντε παιχνίδια στο Αλκαζάρ.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα έχουν μια αύξηση και ο λόγος είναι ότι το γήπεδο της ΑΕΛ είναι υπερσύγχρονο και η ομάδα για να αποπληρώσει μέρος του έργου που χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τον κ. Πηλαδάκη και θα ζητήσει την συμβολή των φιλάθλων σε αυτό τουλάχιστον για την πρώτη χρονιά. Επίσης η αύξηση αυτή θα έχει ανταπόδοση τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου