Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Νέοι U-17: Στους 4 με νίκη 2-1 επί του Πανθρακικού


Στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας βρίσκονται από σήμερα οι Νέοι U-17 της ΑΕΛ, που νίκησαν 2-1 τον Πανθρακικό στα Δένδρα «σφραγίζοντας» (και μαθηματικά) την προνομιούχο δεύτερη θέση του βορείου ομίλου. Μια επιτυχία ξεχωριστή, η οποία ήρθε ως επιστέγασμα μιας εξαιρετικής πορείας με αήττητο σερί 18 αγώνων. Πλέον σε αγώνες πλέι οφ με αντιπάλους τους ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Εργοτέλη θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο οικείο πρωτάθλημα της Super League. Η νίκη για τους παίκτες του Θανάση Κουτσαφτίκη, πάντως, ήρθε με τρόπο αγχωτικό, όσο και δίκαιο. Ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες (Τσένος 26’, Ευαγγέλου 35’, Παπαθανασίου 51’, Κανάκης 59’, Παπαϊωάννου 72’), είχαν τρία δοκάρια (Τσένος 13’, Αγγέλης 77’, Παπαϊωάννου 79’), αλλά παρόλα αυτά μέχρι δύο λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα ήταν πίσω στο σκορ, πληρώνοντας τη μοναδική στιγμή αδράνειας (στο 50’), που έδωσε τη δυνατότητα στον Μαμούτ να κάνει το 0-1. Στο 58ο λεπτό, μάλιστα, ακυρώθηκε κανονικό γκολ των «βυσσινί» με τον Αλεξόπουλο να υποδεικνύεται εσφαλμένα σε θέση οφσάιντ, σε μια οριακή φάση. Η ισοφάριση ήρθε στο 88’ από τον Κανάκη μετά από ατομική ενέργεια και πάσα του Παπαθανασίου, ενώ το γκολ της λύτρωσης σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Παπαθανασίου με κοντινή προβολή μετά από ωραίο συνδυασμό Τσιρογιάννη-Παπαϊωάννου και πάσα του τελευταίου.
ΑΕΛ: Παπαγιάννης, Παναγιώτου (85’ Τηλιόπουλος), Τέγος (68’ Αγγέλης), Κανάκης, Γκαλίτσιος, Τζιόλης (46’ Παπαϊωάννου), Τσένος (46’ Τσιρογιάννης), Αλεξόπουλος, Ευαγγέλου, Κουσιώρας, Κρίτσας (34’ Παπαθανασίου).
Πανθρακικός: Αλεξόπουλος, Κασσιτερίδης, Βοσνακίδης, Δροσίδης, Μουστάκας, Καρανικόλαος, Μπόζης, Μαυροματίδης (88’ Πατρωνίδης), Μαμούτ, Φωτιάδης (81’ Τσαμλίνταγ), Σταματέρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου