Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΑΕΛ 1964 - Κερδίστε εισιτήρια διαρκείας!


Τα site www.sport-fm.gr & www.sday.gr και η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΛ 1964 για την αγωνιστική σεζόν 2010 – 2011.

Στείλτε mail μέχρι την Κυριακή 29 Αυγούστου στο: site@sport-fm.gr, με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας και λάβετε μέρος στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 20 εισιτήρια διαρκείας της αγαπημένης σας ομάδας!

Καλή επιτυχία!

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα).

1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010 και ώρα 12:00 έως και Κυριακή 29 Αυγούστου 2010 και ώρα 00:00.

2. Στο διαγωνισμό δύνανται να συμμετέχουν όσα άτομα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα.

3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει είκοσι (20) νικητές καθώς και 20 αναπληρωματικούς με σειρά προτεραιότητας.

4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι ένα κανονικό εισιτήριο διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011 και συγκεκριμένα για τις θύρες 4 ή 9 του νέου γηπέδου της ΑΕΛ (Θύρα 10Β στο Αλκαζάρ).

5. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από τον ιστοτόπο που διεξήγε το διαγωνισμό και θα ενημερωθούν από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ για την παραλαβή του δώρου τους μετά τις 3 Σεπτεμβρίου 2010, (οδός Ερυθρού Σταυρού, αρ. 1-3, Λάρισα, τηλ. επικοινωνίας 2410- 535508 & 2410-535510) για τον τρόπο που θα παραλάβουν τις κάρτες τους. Για την παραλαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο του ζητηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ και είναι υποχρεωτικό βάσει της Εγκυκλίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την Κάρτα Φιλάθλου. Δύναται να θεωρηθεί ότι η μη συμπλήρωση της αίτησης δικαιολογεί την μη παράδοση του Δώρου στο νικητή.

6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα.

7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του.

8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα, όπως θα προκύψουν από τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής του Διαγωνισμού. Έπειτα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστραφούν.

9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο.

10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου