Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Προς Ισραήλ ο Τουάμα


Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος και στην ΑΕΛ υπάρχουν ακόμα «ανοικτές» υποθέσεις. Υποθέσεις που αφορούν την απόκτηση παικτών αλλά και υποθέσεις που αφορούν την αποχώρηση παικτών που δεν υπολογίζονται.

Κι αν στη φιλική αναμέτρηση της Τετάρτης ένας εξ αυτών ο Νίκος Βλασσόπουλος, βέβαια η περίπτωση του ήταν διαφορετική από τους υπόλοιπους καθώς ο συγκεκριμένος ήταν να δοθεί δανεικός, επέστρεψε εκ νέου στην ομάδα όντας στην αποστολή της αναμέτρησης δεν ισχύει το ίδιο και για τους άλλους, Τουάμα – Μάλαρτζ – Σκάτσελ – Τριποτσέρη – Μπουκουβάλα.

Όσον αναφορά τον Μιχάλη Μπουκουβάλα άπαντες στο «βυσσινί στρατόπεδο» περιμένουν την εκδίκαση της προσφυγής, την οποία έχει καταθέσει, στις 23 Αυγούστου. Πέραν του Έλληνα δεξιού οπισθοφύλακα λύση φαίνεται να βρίσκεται με τον Σαλίμ Τουάμα. Ο Ισραηλινός, ο οποίος καταλαμβάνει και θέση ξένου στο ρόστερ της ΑΕΛ, οδεύει για την επιστροφή στην πατρίδα του.

Έτσι, αφού συζήτησε με τους ανθρώπους της ΑΕΛ και, σύμφωνα με πληροφορίες του sportlarissa, εξασφάλισε και ένα μικρό ποσό από το συμβόλαιο της νέας χρονιάς θα ταξιδέψει στο Ισραήλ. Ο Σαλίμ Τουάμα έχει πρόταση από ομάδα της πατρίδας του και θα ταξιδέψει την Παρασκευή για το Ισραήλ για τις τελικές συζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου