Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Τελειώνει του Φατί


Την πίστη ότι μέχρι αύριο θα έχουν ευχάριστα νέα όσον αφορά την απόκτηση του Ρικάρντο Φατί εκφράζουν στη Λάρισα. Όλα δείχνουν ότι θα επέλθει συμφωνία με τη Ρόμα για την αγορά των δικαιωμάτων του Γάλλου αμυντικού χαφ, αν και ο ίδιος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά οι Ιταλοί ζητούσαν 500.000 ευρώ για να παραχωρήσουν τον Γάλλο αμυντικό χαφ, αλλά η αντιπρόταση των «βυσσινί» (μικρότερο ποσό και 20% ποσοστό μεταπώλησης) φαίνεται ότι θα αποδειχθεί αρκετή για να φέρει τον παίκτη στον Κάμπο.

Την ίδια ώρα, στην ΑΕΛ προτιμούν τη λύση του Ντάνιελ Κουζέν, παρά ενός άλλου επιθετικού. Οι Θεσσαλοί εκτιμούν ότι ο 33χρονος παίκτης θα ρίξει τις απαιτήσεις του, αφού στις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών παρατηρήθηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Πάντως, στα υπ’ όψιν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις φορ, αλλά οι διοικούντες τη Λάρισα ελπίζουν ότι η μεταγραφή θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Αυγούστου.

1 σχόλιο:

  1. exo erxisei na anisixo...poli stasimotita opos kai perisi...pame gia megalous paixtes kai sto telos pernoume to poulo...pote na desei omada o anthropos an erthei 6ari se mia vdomada...makari na kleisei to 6ari sintoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή