Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

«Ευχαριστώ για την υποδοχή»


Τι κι αν ήρθε και πάλι σαν αντίπαλος ο Σάκης Τσιώλης για άλλη μια φορά γνώρισε την αποθέωση μόλις πάτησε το πόδι του στο Αλκαζάρ. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής ξεκίνησε τις δηλώσεις του μετά τη φιλική αναμέτρηση εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη, τον οποίο και γνώριζε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απώλεια του Στέλιου Καντώνια και φυσικά στην αγάπη που του δείχνει κάθε φορά ο κόσμος της ΑΕΛ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη

«Πρώτα από όλα θέλω κι εγώ να δώσω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Μπαχράμη. Ήταν μια τρομερή απώλεια για όλους μας , ένα σοκ. Εγώ τον γνώριζα ήταν πολύ φίλος με δικούς μου ανθρώπους… συλλυπητήρια και να είναι «ελαφρύ το χώμα» που θα τον σκεπάζει.

Από εκεί και πέρα ευχαριστώ, ξανά, στον κόσμο της Λάρισας για την υποδοχή. Φαίνεται ότι εκεί η «χρυσή σελίδα» στην μεγάλη ιστορία και στο βιβλίο της Λάρισας είναι ανεξίτηλη παρόλο το χρόνο που περνάει. Και τα πρόσωπα περνάνε, αλλά μένουνε… πρόσφατα «χάσαμε» ίσως τον πιο δυνατό «κρίκο» από εκείνη την «αλυσίδα», τον Στέλιο Καντώνια. Αλλά παρόλα αυτά η ιστορία «γράφει» και παραμένουνε πάντα εδώ!

Τώρα όσον αναφορά για το παιχνίδι πιστεύω πως και για τις δυο ομάδες το αποτέλεσμα είναι δευτερεύων. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι και οι δυο ομάδες σαν στόχο έχουν να καλυτερέψουν το σύστημα και την τακτική. Να καλυτερεύσουν τις ατομικές τους ικανότητες οι ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε την άλλη βδομάδα να μπούμε κι εμείς και η Λάρισα δυνατοί στο δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται.

Εύχομαι πραγματικά από τη ψυχή μου η Λάρισα να συνεχίσει να γράφει σελίδες πολύ καλές, ένδοξες, στην ιστορία της γιατί το αξίζει ο κόσμος, το αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια που έχει γίνει και από την διοίκηση. Και πιστεύω ότι με το καινούριο γήπεδο δεν θα έχει ποια τίποτα να ζηλέψει η Λάρισα ακόμα και από Ευρωπαϊκές ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου