Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Απειλείται νομικά ο Φατί!


Εμπόδια στη μεταγραφή του Ρικάρντο Φατί στον Άρη βάζει η εταιρεία LYD Sports Management, η οποία αναφέρει ότι διαπραγματεύθηκε τη μεταγραφή του Γάλλου μέσου στη Λάρισα!

Η συγκεκριμένη εταιρεία τονίζει ότι η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή της Ρόμα δεν έγινε επειδή ο ίδιος προτίμησε να μείνει στην ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας. Από τη στιγμή, όμως, που ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άρη, είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά εναντίον του για παραβίαση συμβολαίου!

Η εταιρεία μάνατζμεντ εξέδωσε, μάλιστα, ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποιεί τις προθέσεις της.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η LYD Sports Management σε συνεργασία με τον Χρήστο Γάτση, C.E.O. της Target Sport διαπραγματεύθηκε την υπογραφή συμβολαίου του Ricardo Faty με την ποδοσφαιρική ομάδα της Λάρισας, με τη σύμφωνη γνώμη της Ρόμα. Ο παίκτης δεν δέχτηκε την πρόταση, δηλώνοντας ότι θα προτιμούσε να παραμείνει στη Ρόμα. Μείναμε έκπληκτοι όταν ακούσαμε ότι υπογράφει ή έχει υπογράψει με την ομάδα του Άρη στην Ελλάδα. Θα επιδιώξουμε να κινηθούμε νομικά κατά του κ. Faty για την παραβίαση του συμβολαίου του. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα του Άρη δεν είχε επίγνωση της κατάστασης και γι' αυτό προχώρησε σε διαπραγματεύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου