Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

«Πανέτοιμοι στην πρεμιέρα» (mp3)


Στη «Ραδιοφωνία Κισσάβου 97,8» και στην εκπομπή «Του ύψους και του βάθους» μίλησε την Πέμπτη ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Παπακώστας. Ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» εμφανίστηκε αισιόδοξος και σίγουρος για την φετινή πορεία της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα.

Αναφερόμενος στην ήττα που γνώρισε η ΑΕΛ από τον Ολυμπιακό Βόλου στο πρώτο φιλικό παιχνίδι της στο στάδιο Αλκαζάρ για την νέα αγωνιστική σαιζόν, τόνισε την έλλειψη φρεσκάδας, καθώς και την αναμενόμενη κούραση των παικτών, στοιχεία τα οποία οδήγησαν στα αρκετά λάθη τακτικής και στην έλλειψη εκρηκτικότητας, κυρίως στην μεσαία γραμμή.

Όσον αφορά την απόκτηση αμυντικού χαφ, δήλωσε πως θα ήθελε να διαθέτει χαρακτηριστικά ηγέτη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων του. Όπως επισήμανε, με την απόκτηση του αμυντικού χαφ θα ολοκληρωθεί το φετινό ρόστερ, μη αποκλείοντας όμως και την περίπτωση απόκτησης παίκτη εγνωσμένης αξίας, εφόσον αυτός ικανοποιεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Ερωτηθείς για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τόνισε πως έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους παίκτες του και πως η εμφάνισή τους κόντρα στον Ατρόμητο θα είναι σαφώς καλύτερη από αυτή κόντρα στην ομάδα του Βόλου. «Προέχει να είναι πανέτοιμοι οι 11 της πρεμιέρας κι έπειτα να δουλέψουμε την υπόλοιπη ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες των «βυσσινί» αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που έχουν καταβάλλει καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ δεν έκρυψε πως με αρκετή δουλειά μερικοί από αυτούς θα χρησιμοποιηθούν στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος παρακίνησε τον κόσμο ν’ αγκαλιάσει την ομάδα και την προσπάθεια που κάνει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου