Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

«Πρωτόγνωρη εμπειρία»

Για πρωτόγνωρη εμπειρία έκανε λόγο ο Αλεκσάνταρ Σίμιτς σχετικά με την… πολιορκία, που έζησε ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του κατά την επιστροφή τους στη Λάρισα ξημερώματα Τετάρτης (5 Ιανουαρίου). Ο 30χρονος μέσος της ΑΕΛ σε δηλώσεις του στο exedrasports.gr αναφέρθηκε στη δεινή θέση, που έχουν περιέλθει οι Βυσσινί, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει.

Μάλιστα, επισημαίνει και την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας, που σύμφωνα με τον ίδιο είναι η μεσαίας της γραμμή από τη στιγμή, που λείπει ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση. Στο ξεκίνημα της κουβέντας μας ο Σίμιτς επισήμανε: «Είμαστε διαλυμένοι σαν ομάδα. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή, ούτε να βγούμε από τα σπίτια μας. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεχόμαστε τόσο εύκολα γκολ. Τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη θέση, που έχουμε βρεθεί την έχουμε οι ποδοσφαιριστές, αλλά δεν φταίμε μόνο εμείς».

«Δεν έχουμε ποιότητα στη μεσαία γραμμή»

Αναφορικά με το… αύριο και τι πρέπει να γίνει ο Σέρβος άσος κατέθεσε τη δική του οπτική του γωνία: «Για να ορθοποδήσει η ομάδα χρειάζεται άμεση βελτίωση στη μεσαία γραμμή. Χρειάζεται ένας μέσος, που θα κόβει και θα μοιράζει μπάλες. Ο Ατρόμητος εκεί μας χτύπησε. Δεν έχουμε ποιότητα στο συγκεκριμένο τομέα. Από τη στιγμή, που δεν έχουμε τον… Μέσι στην ομάδα μας, θα πρέπει να δείχνουμε περισσότερο πάθος».

«Καταλαβαίνουμε τους οπαδούς, αλλά... ίσως βιάστηκαν »

Το βράδυ της Τρίτης για περίπου πέντε ώρες έμεινε εγκλωβισμένος στο πούλμαν της ΑΕΛ, από τη στιγμή, που μερίδα οπαδών θέλησε μ’ αυτό τον τρόπο να εκφράσει την αγανάκτησή της για την κατρακύλα των Θεσσαλών. Πώς εξέλαβε το όλο σκηνικό ο Σίμιτς; «Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Καταλαβαίνω την πικρία των οπαδών, αλλά από την άλλη θεωρώ την απόφασή τους κάπως βιαστική. Υπάρχουν ακόμα 14 αγώνες και πιστεύω ότι μπορούμε να σωθούμε. Με τέτοια πίεση, ίσως τα πράγματα γίνονται χειρότερα».

1 σχόλιο:

  1. ke liga sas ekanan ola auta re ginode bas ke ksipnisete ke meinoume katigoria ke oso gia sena simits ama sinexisete etc exc na zeiseis ke pl xeirotera autos itan mono o prologos.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή