Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

«Τελειώνει» ο Άντερσεν, Έλληνας ο αντικαταστάτης

Η ήττα από τον Ατρόμητο φαίνεται προκάλεσε ραγδαίες εξελίξεις στο «βυσσινί στρατόπεδο». Ανήμερα των «Φώτω» ο Κώστας Πηλαδάκης εσπευσμένα ήρθε στην Λάρισα με σκοπό να πάρει, αν και αργά, την κατάσταση στα χέρια του. Οι ικανότητες του Γιέρν Άντερσεν φαίνεται πως δεν πείθουν τον «ισχυρό» άντρα των «βυσσινί», ο οποίος δείχνει να χάνει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Νορβηγού. Το τηλεφώνημα του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στις «κεφαλές» των οργανωμένων για την πιθανότητα έλευσης του Παύλου Δερμιτζάκη, καταμαρτυρά τη ψυχολογία του προέδρου της ΑΕΛ.
Έτσι, ο Γιέρν Άντερσεν δείχνει να «μετρά ώρες» στην Λάρισα με τη διοίκηση των «βυσσινί» να ετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση. Αυτή τη φορά η ΑΕΛ στρέφεται στην Ελληνική αγορά, καθώς ο πρόεδρος των «βυσσινί» πιστεύει πως μόνο κάποιος Έλληνας προπονητής θα μπορέσει να αναστρέψει την κατάσταση.
Κι αν όλοι θεωρούν φαβορί τον Παύλο Δερμιτζάκη σύμφωνα με πληροφορίες του «sportlarissa» δυο είναι οι εκλεκτοί του Κώστα Πηλαδάκη, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς ο Καβαλιώτης τεχνικός. Γιώργος Παράσχος και Γιάννης Μαντζουράκης είναι τα δυο φαβορί, αν ο Κώστας Πηλαδάκης πάρει την απόφαση να αλλάξει τον Γιέρν Άντερσεν, για να αναλάβουν το «τιμόνι» και να βγάλουν τους «βυσσινί» από τη «φουρτούνα» που απειλεί πολύ σοβαρά να τους «βουλιάξει». Πάντως αλλαγή πριν το Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη» δεν αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

ΠΗΓΗ:www.sportlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου