Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Κλειστές» προπονήσεις


Το κακό κλίμα δεν δείχνει εφικτό να αλλάζει στην ΑΕΛ. Σε μια προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, αποφάσισε πως τόσο η προπόνηση της Τρίτης όσο κι εκείνη της Τετάρτης θα είναι «κλειστές», χωρίς δηλαδή είτε κάποιος εκπρόσωπος των ΜΜΕ, είτε φίλοι της ομάδας να εισέλθουν στον εσωτερικό χώρο του προπονητηρίου των Δένδρων, για να την παρακολουθήσουν.

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πάντως, και με τους οπαδούς των «βυσσινί» -είτε οργανωμένους, είτε όχι- να εκφράζουν μέσα από τις ιστοσελίδες τους, τη στήριξη στην ομάδα, ίσως δεν ήταν και η πιο ενδεδειγμένη κίνηση. Για να δούμε αν αυτό το προσωρινό «μέτρο» θα αποδώσει, αν και δεν φαίνεται αυτό να είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί άμεσα.

Το ζητούμενο για να έρθει η αγωνιστική βελτίωση είναι να φτιάξει το κλίμα και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό, απάντηση δεν υπάρχει! Θα το «παλέψει», πάντως, και ο Γιάννης Τζήμας και ο Ζήσης Ζιάγκας, γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν φαίνεται να μπορεί να λύσει αυτό τον «γόρδιο δεσμό». Τουλάχιστον θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα για το παιχνίδι στην Ξάνθη, επιλέγοντας τους καλύτερους έντεκα, αυτούς που έχουν καρδιά για ένα τόσο καθοριστικό ματς.

Το μοναδικό ευχάριστο, όσο αφορά το ιατρικό δελτίο, είναι η επικείμενη επάνοδος του Παναγιώτη Κατσιαρού. Την Τρίτη έκανε ατομική προπόνηση με τρέξιμο, μαζί με τον Στέλιο Βενετίδη και τον Αλεκσάνταρ Σίμιτς, αλλά λογικά την Τετάρτη θα μπει σε φουλ ρυθμό, αφού στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να τον έχει στη διάθεσή της, στον αγώνα στα Πηγάδια.

Πρόθεση του Ουζουνίδη είναι να τον ξεκινήσει, φέρνοντας δεξιά -στη φυσική του θέση- τον Χουάν Βελάσκο. Από την άλλη, πάντως, εκτός από τον Ματίας Ιγκλέσιας που θα χάσει τον αγώνα στην Ξάνθη, λόγω τιμωρίας, πρόβλημα υπάρχει ακόμα με τους Γιάν Μπλάζεκ και Νίκο Βλασόπουλο. Ο Τσέχος επιθετικός έχει μια κάκωση στον τετρακέφαλο, ενώ ο νεαρός Έλληνας μέσος ένα τράβηγμα στον προσαγωγό.

Λογικά ο πρώτος δεν έχει κάτι το ανησυχητικό, ενώ ο δεύτερος θα υποβληθεί την Τετάρτη σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα και το μέγεθος του τραυματισμού. Επίσης, την Τρίτη, Τουμέρ Μετίν και Χουάν Βελάσκο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στο γυμναστήριο. Ο μοναδικός που λείπει είναι ο Σιμόν Αμπουχατζίρα που βρίσκεται στην ιδιαίτερα πατρίδα του, στην πόλη Νετάνια του Ισραήλ, με άδεια από την ομάδα.
  • Η προπόνηση της Τετάρτης θα ξεκινήσει στις 16:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου