Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ατομικό ο Μπλάζεκ


Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της έχει μπει πλέον η ΑΕΛ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο Αλκαζάρ και ο Γιάννης Παπακώστας έχει ακόμη ορισμένα ερωτηματικά αναφορικά με τον καταρτισμό της 11άδας.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε στην προπόνηση της 25ης Μαρτίου τον Γιάν Μπλάζεκ να αποχωρεί νιώθοντας ενοχλήσεις στον δικέφαλο, και ο Τσέχος κατά τη διάρκεια της Παρασκευής έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες ήταν «καθαρές». Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει στο ομαδικό πρόγραμμα του απογεύματος και ο Μπλάζεκ ακολούθησε ατομικό και η συμμετοχή του κόντρα στον ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί από την τελευταία προπόνηση της εβδομάδας. Μπορεί η ανησυχία να μην είναι σημαντική για τον Παπακώστα, υπάρχει όμως και αυτό του δημιουργεί έναν «πονοκέφαλο» μιας και ο Τσέχος είναι από τους καλύτερους παίκτες των «βυσσινί» στα τελευταία παιχνίδια.

Αν όλα λοιπόν εξελιχθούν ομαλά και ο Γιάν Μπλάζεκ καταφέρει να δώσει το «παρών» στο «ματς της χρονιάς» με τον ΠΑΟΚ, τότε ο Γιάννης Παπακώστας σε σχέση με την πρόσφατη αναμέτρηση στην Καβάλα στο αρχικό του σχήμα θα κάνει μία και μόνο αλλαγή, επαναφέροντας τον Νίκο Νταμπίζα στο κέντρο της άμυνας στη θέση του ΘοδωρήΤριποτσέρη και οι άλλοι δέκα θα είναι οι ίδιοι δηλαδή οι Βιέρα, Βελάσκο, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρομέου, Κυριακίδης, Βενετίδης, Μετίν και Κουζάν.

Ανοιχτό την Κυριακή το Vissini Store

Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ότι το επίσημο κατάστημα της ομάδας, «VissiniStore», θα λειτουργήσει και την Κυριακή, τις ώρες 10 π.μ. – 3 μ.μ., διαθέτοντας εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Εξάλλου, αν υπάρχουν αδιάθετα εισιτήρια, τα εκδοτήρια του σταδίου θα λειτουργήσουν από τις 4 μ.μ.

Ο Κατσιαρός στο Ολ Σταρ Γκέιμ

Ο Παναγιώτης Κατσιαρός θα εκπροσωπήσει την ΑΕΛ στο Ολ Σταρ Γκέιμ του πρωταθλήματος, που θα γίνει τη Μ. Τετάρτη στο γήπεδο του Ελληνικού. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός, θα συμμετάσχει στη γιορτή ως επιλογή του προπονητή της ομάδας των Ελλήνων Ολ Σταρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου