Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Μετίν: «Θα μιλήσω με τον πρόεδρο»


Την επιθυμία να παίξει για ακόμη ένα χρόνο ποδόσφαιρο εξέφρασε ο Τουμέρ Μετίν, μιλώντας στη «SportDay». Το συμβόλαιο του Τούρκου μέσου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση της Λάρισας. Μάλιστα, αρκετά σύντομα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του 36χρονου παίκτη με τον πρόεδρο της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, για να συζητήσουν οι δύο πλευρές το συγκεκριμένο θέμα.

«Θα συνεχίσω σίγουρα για έναν ακόμη χρόνο. Είμαι σε καλή κατάσταση και δεν βλέπω τον λόγο να σταματήσω. Είναι αλήθεια πως τόσο εγώ όσο και ο μάνατζέρ μου έχουμε δεχτεί προτάσεις από συλλόγους της Σούπερ Λίγκας. Μου αρέσει η Λάρισα, αγαπάω τους φιλάθλους της και για αυτό τώρα με απασχολεί μόνο η μαθηματική επιβεβαίωση της παραμονής μας. Μετά, μπορούμε να συζητήσουμε όλα τα υπόλοιπα και σίγουρα πρώτα θα μιλήσω με τον πρόεδρο», τόνισε ο Μετίν.

Εν τω μεταξύ, αυξήθηκαν οι πιθανότητες να παραμείνει ο Γιάννης Παπακώστας στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας, ύστερα από την οριστική συμφωνία του Γιώργου Δώνη με τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου