Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Προγραμματισμός για τη νέα σεζόν


Ο προγραμματισμός ενόψει της νέας περιόδου είναι αυτό που απασχολεί τώρα πια τον Κώστα Πηλαδάκη, μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΛ. Προτεραιότητα είναι η ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν με τις περίπτωσεις των Κυριακίδη, Μετίν, Κουζέν να είναι στο προσκήνιο. Συνάντηση με τον Κώστα Πηλαδάκη θα έχει στην Αθήνα ο Γιάννης Παπακώστας. Όπως αναφέρουν οι πηγές, οι δυο άνδρες θα συζητήσουν για τους μεταγραφικούς στόχους του καλοκαιριού και θα μπουν οι βάσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Η επιθυμία του τεχνικού της ΑΕΛ είναι να δουλέψει με περισσότερους Έλληνες και νέους ποδοσφαιριστές. Γι ‘ αυτό ο Γιάννης Παπακώστας θα δει όλους τους παίκτες των μικρότερων τμημάτων και σύμφωνα με εισήγηση του Κώστα Κατσάρα και του γενικού αρχηγού Ζήση Ζιάγκα, δυο παίκτες αναμένεται να γίνουν επαγγελματίες στην πρώτη ομάδα. Μέχρι τις 27 του μήνα, οπότε και θα αναχωρήσει ο πρόεδρος της ΑΕΛ για το εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, στόχος είναι να έχει κλείσει το μέτωπο των ανανεώσεων και έτσι με την επιστροφή του και πάλι στην Ελλάδα να ασχοληθεί με το μεταγραφικό σχεδιασμό. Έντεκα είναι τα συμβόλαια που τελειώνουν και οι αποφάσεις για το ποια θα ανανεωθούν πρέπει να παρθούν σύντομα. Αναλυτικά υπάρχουν οι Νταμπίζας, Κυριακίδης, Μετίν, Φλάβιο, Σκάτσελ, Ραντοσάβλιεβιτς, Σέρεμετ που μένουν ελεύθεροι στις 30/06/2010 και οι Κουζέν, Μπλάζεκ, Μελίσση και Ζεσούς που λήγει ο δανεισμός τους.

Νταμπίζας
: Ο 37χρονος στόπερ έχει αποφασίσει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και η ΑΕΛ θα συζητήσει μαζί του για να τον κρατήσει. Θα μείνει θέλει να είναι παρών στην είσοδο των "βυσσινί" στο νέο τους γήπεδο.
Κυριακίδης: Ο Ελληνας μέσος βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση, μεταμόρφωσε προς το θετικό το κέντρο των «βυσσινί», οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν τον ελληνικό κορμό.
Μετίν: Είναι χολωμένος από την καθυστέρηση στην υποβολή πρότασης ανανέωσης. Επίσης αν του προταθεί πληρωμή με τη συμμετοχή, μάλλον θα πει «αντίο». Η ΑΕΛ θέλει να τον κρατήσει ενώ ο κόσμος «απαιτεί» την παραμονή του, δύσκολα θα τους χαλάσει το χατηρί ο Κώστας Πηλαδάκης.
Φλάβιο: Κατώτερος του αναμενόμενου. Πιθανότατα θα αποχαιρετήσει σύντομα.
Ραντοσάβλιεβιτς: Τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσει ο μουντιαλικός Σλοβένος, που δεν δικαιολόγησε το «όνομά» του.
Σκάτσελ: Ο 31χρονος Τσέχος μεσοεπιθετικός δεν είχε ούτε μία «έκλαμψη» τις φορές που χρησιμοποιήθηκε. Ηδη θα πρέπει να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Σέρεμετ: Θα διαβεί την πόρτα της εξόδου.
Κουζέν: Οι «βυσσινί» θέλουν να τον κρατήσουν, έχουν κάνει πρόταση, αφού στη μέση υπάρχει και η υποβιβασμένη Χαλ. Προς το παρόν εντοπίζεται μικρή διαφορά στο οικονομικό που πιθανώς θα καλυφθεί με τον παίκτη να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την παραμονή του.
Μπλάζεκ: Ειλημμένη η απόφαση να αποκτηθεί είτε με την απόκτηση του 60%, από τη Σλόβαν Λίμπερετς είτε με τη μορφή της αγοράς διά του διόλου ευκαταφρόνητου ποσού των 800.000 ευρώ.
Μελίσσης: Στον κάμπο υπάρχει ικανοποίηση για τον Ελληνα αμυντικό. Η ρήτρα απόκτησής του από τους «πράσινους» είναι αρκετά υψηλή αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τον ίδιο κατά πόσο δηλαδή θα θέλει να μείνει στην ΑΕΛ.
Ζεσούς: Το 1 εκατ. ευρώ που απαιτείται για την αγορά του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαντάζει απαγορευτικό. Έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους του και αν η τιμή του πέσει οι "βυσσινί" δεν θα έλεγαν "όχι" στην παραμονή του.

1 σχόλιο:

  1. …..Χωρίς ντροπή….!.....

    ….. Επ’ αυτοφόρω σ’ έπιασαν
    του Κράτους αστυνόμοι….,
    για μια ασήμαντη κλοπή
    σε δίκασαν ‘’οι νόμοι’’….!

    Και σ’ έριξαν στη φυλακή….,
    ‘’«επίφοβος αλήτης»’’….,
    τους ‘’Σούπερ’’ αθωώνουνε
    εκπορνευτές της ‘’Δίκης’’….!

    Δεκαεπτάχρονο παιδί
    οι ‘’ρατσιστές’’ σε θάβουν….,
    μα…., σαν θα βγεις απ’ τη ‘’στενή’’….,
    ‘’γράψ’’’ –τους…., να ‘’καταλάβουν’’….!.....

    ……………………………………….

    …..Άντε πιο ‘κει…., άντε πιο ‘κει…., ‘κει που ‘’την κάνεις τουμπεκί’’….!.....

    …..Έχασε τη μπαντάνα του…., ‘’γαμώ’’, ρε την ‘’Μαντάμα’’ –του….,…..
    έχασε την μπαντάνα του…., μες στο κανό είν’…., ‘’γάμα’’ –του….!.....

    …..Μανάκι μου, μανάκι μου…., πονεί το κεφαλάκι μου….,…..
    άντε και ντα, άντε και ντα…., του ‘’Γιομ Κιππούρ’’ ‘’σεις’’ τα ‘’τραγιά’’….!.....

    …..’’Κύριε’’….. Πασχώρ, μη με βαράς…., δεν την επήρα ο φουκαράς….,…..
    ’’S.M.S’’ στέλνω την ‘’αυγή’’…., να –σας ‘’ξεράσει’’, και, η Γη….!.....

    …..Τι με κοιτάς ‘’γουρσούζικα’’…., δεν τρέμω στα μαφιόζικα….,…..
    εχ, της ‘’κονσέρβας’’ ‘’μάγκα’’ –τους…., θε να σε ‘’φάει’’ η ‘’Μαρμάγκα’’ –τους….!.....

    …..Άντε πιο ‘κει…., άντε πιο ‘κει…., ‘κει που ‘’την κάνεις τουμπεκί’’….,.....
    άντε επαέ, άντε επαέ…., να ‘’φυλάς’’ ‘’Τζούλιες’’ και Π.Α.Ε….!.....

    …..Αν είσαι άντρας με πυγμή…., ‘’πιάσε’’ τους ‘’Σούπερ’’ στην κλοπή….,.....
    έτσι αν πας…., όπου ‘’φυλάς’’…., ‘’το κεφαλάκι –σου θα φας’’….!.....

    ….: Αλέξανδρος Ζήβας,
    URL : www.alexandros-zivas.gr
    ….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή