Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μπέριος και Φυτανίδης στη λίστα


Για τον Σωκράτη Φυτανίδη του Αστέρα Τρίπολης και τον Θοδωρή Μπέριο του Ιωνικού, φέρεται να ενδιαφέρεται η Λάρισα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί στους «βυσσινί» και εξετάζονται, ωστόσο υπάρχουν αρκετά εμπόδια ως προς την απόκτηση του καθενός. Για τον 21χρονο μπακ του Ιωνικού ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ, ενώ ο στόπερ των Αρκάδων έχει συμβόλαιο και δύσκολα οι Θεσσαλοί στην παρούσα φάση θα μπουν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Εξάλλου προέχουν οι ανανεώσεις στην ΑΕΛ, με τις περιπτώσεις των Νταμπίζα, Μετίν και Κυριακίδη να έχουν προτεραιότητα και να ακολουθούν αυτές των Μελίσση, Κουζέν και Μπλάζεκ που λήγει ο δανεισμός τους. Από εκεί και πέρα ο Κώστας Πηλαδάκης συνεχίζει τις συναντήσεις με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στο νέο γήπεδο.

1 σχόλιο:

  1. poli kali i periptwsi tou fitanidi.....oso gia ts ananewseis...o melisis den me peithei....filotimos alla mexris ekei!!!!i ael mas einai gia megala pragmata k nomizw pws o xristos den mporei na voithisei se auto....kati teleutaio pisteuw pws i ael exei ena kalo center back..tn aarab prepei na paiksei pio poli!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή