Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ματιές στον Μπόα Μόρτε της Γουέστ Χαμ




Ο Πορτογάλος μέσος Λουίς Μπόα Μόρτε προτάθηκε στην ΑΕΛ τις προηγούμενες ημέρες, όπως και ο Ελβετός μεσοεπιθετικός Κιουμιέντο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ.
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους, όμως αυτό δεν ισχύει και για τον Γιάννη Παπακώστα που το επόμενο τριήμερο αναμένεται να ταξιδέψει στην Ευρώπη, για να δει παίκτες που τον ενδιαφέρουν.

Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να έχει και συνάντηση με τον Κώστα Πηλαδάκη σε χώρα του εξωτερικού, καθώς ο ισχυρός άνδρας των βυσσινί βρίσκεται επίσης εκτός Ελλάδας.

Προτάθηκαν Μπόα Μόρτε και Κιουμιέντο

Ο Πορτογάλος μέσος, που αγωνίζεται και στα άκρα, προτάθηκε στην ΑΕΛ τις προηγούμενες ημέρες και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά από τους ανθρώπους της ομάδας. Μοναδικό αρνητικό για τον 33χρονο άσο, είναι το γεγονός πως φέτος υπέστη ρήξη χιαστών και δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Τέλος εκτός από τον Μπόα Μόρτε, στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασε φαξ από μάνατζερ με το όνομα του 25χρονου Ελβετού μέσου, Νταβίντε Κιουμιέντο.

Ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος και προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με την Λουκέρνη. Πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη, για τον οποίο ωστόσο ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου