Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Ξανά για Ροτέν η ΑΕΛ


Ο Ζερόμ Ροτέν επιστρέφει στην …μεταγραφική καθημερινότητα της Λάρισας, αφού ο Γάλλος άσος θέλει να αποχωρήσει από την Ανκαρακουτσού και σενάρια από την Γαλλία και την Τουρκία τον εμπλέκουν με τους «βυσσινί». Τον προηγούμενο Δεκέμβρη η Λάρισα είχε επιχειρήσει να κάνει το μεταγραφικό «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου με την απόκτηση του Ζερόμ Ροτέν από την
Παρί σεν Ζερμέν. Τότε, ο Γάλλος άσος προτίμησε αντί για την Ελλάδα τους …γείτονες μας και την συνέχεια της καριέρας του στην τουρκική Ανκαραγκουτσού.

Ο 32χρονος αριστερός εξτρέμ έπαιξε 5 μήνες μπάλα στην Τουρκία και πλέον θέλει να φύγει για άλλες πολιτείες, οι οποίες πιθανότατα να είναι και …ελληνικές!
Σύμφωνα με πληροφορίες αν ο Ροτέν δεν τα βρει με τον πρόεδρο του τουρκικού συλλόγου και μείνει ελεύθερος, τότε πρέπει να θεωρείται αρκετά πιθανή μία κίνηση της Λάρισας για τον Γάλλο άσο.
Παράλληλα, αρκετές γαλλικές και τουρκικές ιστοσελίδες έγραφαν ότι η Λάρισα δεν έχει …ξεχάσει τον Ροτέν και πιθανότατα θα ψαχτεί για την περίπτωσή του.

Το σίγουρο πάντως είναι πως οι στόχοι στην ΑΕΛ έχουν ξεχωρίσει και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε διαδικασία βολιδοσκόπησης προθέσεων και φυσικά εξέτασης των οικονομικών δεδομένων της κάθε περίπτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου