Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ξεκίνησαν κοινό ταξίδι ζωής, απο την Πάρο

Όταν ένας μεγάλος και μακροχρόνιος έρωτας φτάνει στα σκαλιά της εκκλησίας και δύο άνθρωποι ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, τότε το αποτέλεσμα και το μυστήριο παίρνουν ιδιαίτερη αξία.

Ένα τέτοιο μυστήριο έλαβε μέρος και στο παλιό λιμάνι της Πάρου το απόγευμα του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και αγαπημένος της Λάρισας, Τάσος Κυριάκος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Ελένη Σχετάκη. Κουμπάροι του ζεύγους ήταν ο επίσης πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Θανάσης Τσίγκας με την σύζυγό του Νίκη, οι οποίοι κρατούσαν στην αγκαλιά τους την τριών μηνών κόρη τους. Σημαντικό όμως γεγονός αποτέλεσε και η βάφτιση του γιού τους, του νεοφώτιστου Γεώργιου ο οποίος πήρε το όνομά του από τις ανάδοχες μητέρες του, Ελένη Γαλιφά και Μαίρη Χαλκιά (σύζυγος του τερματοφύλακα Κώστα Χαλκιά).

Το ειδυλιακό τοπίο και οι καλεσμένοι δημιούργησαν ένα όμορφο και ζεστό κλίμα το οποίο προσέφερε εικόνες όμορφες και μαγικές στους παρευρισκόμενους. Η «έκπληξη» έγινε από την νύφη, η οποία κατέφθασε στην εκκλησία με καΐκι, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, ο ποίος την παρέδωσε στον Τάσο. Το χαμόγελο και η ευτυχία του ζευγαριού ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο και η διάθεση τους καθ’ όλη την διάρκεια του μυστηρίου ήταν εμφανής. Χαρακτηριστική ήταν άλλωστε η ατάκα του γαμπρού την ώρα που οι καλεσμένοι πετούσαν το ρύζι στον χορό του Ησαϊα, ο οποίος φώναξε «φίλαθλοι μην πετάτε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο».

Στην συνέχεια, ακολούθησε η βάφτιση του νεαρού Κυριάκου, ο οποίος πήρε το όνομα Γιώργος. Διστακτικός και «κλαψιάρης» στην μεγαλύτερη διάρκεια της βάφτισης, ευδιάθετος όμως την στιγμή που βούτηξε στην κολυμπήθρα! Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο μικρός, έσβησε το πρώτο του κεράκι στην τούρτα γενεθλίων του την ίδια μέρα, καθώς μια μέρα πριν ένα χρόνο ήρθε στον κόσμο.

Η βραδιά προδιέθετε σε ένα μεγάλο πάρτι, όπως και έγινε, καθώς ακολούθησε το γεύμα προς τους φίλους και συγγενείς του ζευγαριού με θέα το απέραντο γαλάζιο, ενώ στον ουρανό τα βεγγαλικά έσκασαν την ώρα που οι νεόνυμφοι έκοψαν την γαμήλια τούρτα. Τέλος, όλο το κέφι και η τρελή διάθεση μεταφέρθηκε σε γνωστό μπαρ του νησιού με τους φίλους του Τάσου και της Ελένης να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στον χορό και την διασκέδαση.

  • Στην Πάρο παρευρέθησαν και πρώην συμπαίκτες και φίλοι του Τάσου και πιο συγκεκριμένα, οι Γιάννης Ταραλίδης, Σπύρος Γόγολος, Νίκος Καράμπελας συνοδευόμενοι απο τις συζύγους τους, αλλά και αρκετοί Λαρισαίοι.

  • ΒΙΟΝ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟΝ……… ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!

Ευχές όλων και επιθυμία είναι στο ταξίδι της κοινής τους ζωής, να είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι έχοντας Βίον ανθόσπαρτο, με πολλούς ακόμη απογόνους. Όσο για τον νεοφώτιστο Γιώργο, να ναι γερός και να χει στη ζωή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου