Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Τα περσινά να ξεχαστούν…


Σε ευρεία σύσκεψη κάλεσε χθες ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωστής Πηλαδάκης, τους συνεργάτες του Γιάννη Τζήμα (γενικό διευθυντή διοίκησης), Δήμητρα Βασιλάκου (υπεύθυνη μάρκετινγκ) Αστέριο Ιακωβίδη (οικονομικό υπεύθυνο) η οποία έγινε σε δύο δόσεις.

Η πρώτη συνάντηση ήταν στα γραφεία της «Dimand» εταιρία υπεύθυνη για την ανάπτυξη του γηπέδου της ΑΕΛ και συζήτησαν τη χωροθέτηση των εισιτηρίων διαρκείας και το θέμα με τις σουίτες του γηπέδου, ενώ υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι το γήπεδο της ΑΕΛ θα είναι έτοιμο τέλη Νοεμβρίου.

Το δεύτερο μέρος της σύσκεψης έγινε στα γραφεία του προέδρου της ΑΕΛ στη Γλυφάδα και συζήτησαν εφ’ όλης της ύλης κυρίως για τα οικονομικά της ομάδας.

Ο κ. Πηλαδάκης είπε ότι η περσινή χρονιά του κόστισε 2 εκατομμύρια ευρώ και αυτό με βάση την οικονομική κρίση που υπάρχει στη χώρα δεν μπορεί να επαναληφθεί και τη νέα χρονιά.

Από δω και πέρα κάθε μήνα θα ζητάει λεπτομερή έλεγχο εσόδων και εξόδων και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα ακολουθεί τους νόμους της επιχειρηματικής δραστηριότητας που διέπει όλες τις επιχειρήσεις.

Στη συνέχεια μίλησαν για τα εισιτήρια διαρκείας και τόνισε ότι ακόμα δεν έχουν αποφασισθεί οι τιμές, αλλά θα είναι τριετίας και θα υπάρξει μεγάλη οικονομική διευκόλυνση σε όποιον θέλει να τα αποκτήσει. Θα μπορεί να πληρώνει κάθε χρονιά ξεχωριστά ενώ η διευκόλυνση των κατόχων θα φθάσει και στις 48 δόσεις μέσω Τράπεζας.

Ο λόγος που προχωράει σε τριετή εισιτήρια διαρκείας είναι οι τραπεζικές εγγυήσεις που έχουν δοθεί για την κατασκευή του γηπέδου και είπε ότι φέτος χορηγός πρέπει να είναι οι φίλαθλοι της ομάδας, καθώς είναι δύσκολες εποχές για χορηγίες και ακόμα δεν υπάρχει χορηγός φανέλας.

Στη συνέχεια μίλησαν για τις σουίτες που έχουν ικανοποιητική ζήτηση από επιχειρήσεις και μάλλον πάνω από τις μισές θα αποκτηθούν μέχρι τέλη Ιουλίου.

Τέλος, για τις μισθοδοσίες ο κ.Πηλαδάκης είπε ότι όλοι θα κρίνονται ανάλογα με την εργασία τους και πλέον κανένα ευρώ δεν θα πηγαίνει χαμένο καθώς δεν υπάρχει πολυτέλεια άλλων περιόδων.

Γενικά ο κ. Πηλαδάκης έστειλε σαφέστατο μήνυμα ακόμα και για μειώσεις όχι μόνο σε έξοδα, αλλά και προσωπικό, ενώ αν οι χορηγίες και οι πωλήσεις εισιτηρίων και σουιτών πάνε καλά τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ανάκληση της απόφασης αυτής.

Σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΛ θα έχει πιθανότατα σύσκεψη και με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα και τον αντιπρόεδρο κ. Κωνστάντο για θέματα που θα αφορούν στην προετοιμασία (εκκρεμεί το προπονητικό κέντρο της Βόρειας Ιταλίας που θα γίνει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας) και τα μεταγραφικά.

Του Σωτ. Κέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου