Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Μεταγραφές αριθμός… επτά


Μετά τις περικοπές που έγιναν στον οικονομικό τομέα, σε συνδυασμό με την αναδιοργάνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, σειρά πλέον παίρνουν τα αγωνιστικά και συγκεκριμένα οι μεταγραφές της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης σε συνεργασία με τον τεχνικό Γιάννη Παπακώστα και τον αντιπρόεδρο Κώστα Κωνστάντο αποφάσισαν να κάνουν επτά μεταγραφές για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και οι θέσεις που ενδιαφέρουν είναι αυτές του αριστερού χαφ, του κεντρικού χαφ, του σέντερ φορ και του τερματοφύλακα. Επίσης αν δεν συμφωνήσουν Μετίν και Νταμπίζας μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα προχωρήσουν σε αντικαταστάσεις αυτών ενώ θα αποκτηθεί και δεύτερο επιθετικό.

Μάλιστα οι περιπτώσεις των παικτών που ενδιαφέρουν την ΑΕΛ έχουν εντοπιστεί και από τώρα θα αρχίσουν να γίνονται επαφές. Μάλιστα για τον ένα παίκτη θα μεταβεί ο πρόεδρος της ομάδας προκειμένου να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα τους στη λαρισινή ομάδα και θεωρείται εξαιρετική περίπτωση.

Η ΑΕΛ θα διαθέσει συνολικά για μεταγραφές γύρω στο 1.500.000 ευρώ εφόσον λύσουν τα συμβόλαιά τους ο Μάλαρτζ με τον Σκάτσελ που αυτή τη στιγμή παραμένουν στην ομάδα.

ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στο μεταξύ ακόμα δεν καθορίστηκαν οι ακριβείς ημερομηνίες που η ομάδα θα πάει στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας καθώς η πιο πιθανή είναι η 11η Ιουλίου αλλά αν οι μεταγραφές χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο για την ολοκλήρωσή τους δεν αποκλείεται η ομάδα να μεταβεί τη 13η Ιουλίου.

Ακόμα επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει πού θα γίνει στη Βόρεια Ιταλία το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας που περιλαμβάνει φιλικά παιχνίδια καθώς εκεί δεν έχει κλειστεί το αθλητικό κέντρο, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες.

Του Σωτ. Κέλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου