Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ονομασία νέου γηπέδου: Ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής πρωτάσεων


Ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής προτάσεων για την ονομασία του νέου γηπέδου της ομάδας μας. Φίλοι της ΑΕΛ κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν κατά εκατοντάδες στο κάλεσμα, ενώ με ιδιαίτερη θέρμη συμμετείχαν μαθητές και μικρά παιδιά, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα πρωτότυπων επιλογών. Ζητήθηκε να προταθούν ονόματα σύντομα και εύηχα, τα οποία θα ευνοούν την καθιέρωση και χρήση τους, καλύπτοντας, ταυτόχρονα, τη διαχρονικότητα ενός τέτοιου έργου.
Με τη συγκέντρωση του συνόλου των προτάσεων η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θα προχωρήσει σε αξιολόγηση και θα προκρίνει προς ψηφοφορία τα 3 έως 5 επικρατέστερα ονόματα, τα οποία θα πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις. Οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία καταθέτοντας τη μοναδική ψήφο τους α) σε κάλπη η οποία θα στηθεί για τον σκοπό αυτό στο «Vissini Store» (οδός Μανωλάκη 1) και β) σε ειδική ενότητα στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, www.ael1964.gr ή www.ael.gr
Η έναρξη της διαδικασίας ψηφοφορίας θα κοινοποιηθεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΑΕΛ.
ΕΠΑΘΛΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: Ο φίλαθλος που θα έχει προτείνει το επικρατέστερο όνομα, θα κερδίσει τα εξής έπαθλα: α) 3.000 € μετρητά και ένα 3ετές εισιτήριο διαρκείας. Σε περίπτωση που το επιλεχθέν όνομα του νέου γηπέδου προταθεί από περισσότερους από έναν φιλάθλους, θα διενεργηθεί κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου