Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Συγκίνηση και όνειρα για μικρούς και μεγάλους

Τις πύλες του άνοιξε την Πέμπτη το απόγευμα το νέο παλάτι της Λάρισας και υποδέχθηκε για πρώτη φορά τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΛ.

Αρκετός κόσμος έδωσε δυναμικό παρών σε αυτήν την εκδήλωση η οποία προκάλεσε τρομερές συγκινήσεις στους παλιούς και νέους φιλάθλους της ομάδας.

Χαρακτηριστικές ήταν οι ιαχές και τα συνθήματα που δονούσαν την ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια της επίσκεψης. Ο κόσμος άρχισε να καταφτάνει μισή ώρα πριν ανοίξουν οι πύλες.

Ήταν χαρακτηριστικό πως οπαδοί κάθε ηλικίας ήταν εκεί, περιμένοντας να δούνε το νέο στολίδι. Περίπου 1000 άτομα γέμισαν την ανατολική πτέρυγα του γηπέδου και είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στους χώρους του γηπέδου. Σύμφωνα με τα όσα τόνισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, στα τέλη του Νοέμβρη η ΑΕΛ θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο νέο γήπεδο.

Περίπου μία ώρα κράτησε η ξενάγηση με τους νεαρούς αλλά και τους μεγαλύτερους φιλάθλους να λένε συνθήματα και να δημιουργούνε ατμόσφαιρα… αγώνα. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, είναι η ακουστική του γηπέδου. Δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε πως αν κάποιος φώναζε, η ηχώ τη φωνής τους ακουγότανε με την διπλάσια ένταση!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ήταν εκεί για να ενημερώσουν τους φιλάθλους για τις απορίες που είχαν. Συγκεκριμένα ήταν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Τζήμας, ο υπεύθυνος ασφαλείας Σωτήρης Μάρκου, καθώς και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου Χάρης Γεωργούλας.

Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος για το κοινό θα γίνεται αποκλειστικά από την πύλη της οδού Καρδίτσης.

Το νέο γήπεδο της ΑΕΛ θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τους φίλους της ΑΕΛ και τη Παρασκευή 25/6 την ίδια ώρα (20:00 με 21:00), ενώ η ίδια διαδικασία θα επαναληφθεί και την προσεχή Δευτέρα 28/6 και Τρίτη 29/6.

*Σημειώνεται ότι οι κανόνες ασφαλείας και συνολικής λειτουργίας του εργοταξίου υποχρεώνουν την αυστηρή τήρηση του ωραρίου προσέλευσης του κοινού (8μ.μ. – 9μ.μ.) κατά τις ανωτέρω προγραμματισμένες ημερομηνίες.

*Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 παρακαλεί θερμά τους φίλους της ομάδας που θα επισκεφθούν το νέο γήπεδο, να επιδείξουν καλή συνεργασία με τους υπευθύνους, προσοχή και ιδιαίτερη ευαισθησία στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας κατά την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του εργοταξίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου