Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ρεκόρ προσέλευσης και προβλήματα στην «πρώτη» των διαρκείας


Μεγάλη ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΛ, μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για το νέο της γήπεδο.
Και αυτό γιατί τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου με τις δεσμεύσεις θέσεων να αγγίζουν τετραψήφιο αριθμό. Εκατοντάδες φίλοι των «βυσσινί» βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά δεν έγινε δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας αγοράς εισιτηρίου διαρκείας, παρά μόνο η δέσμευση θέσεων από τους παλαιούς κατόχους.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε, λόγω δυσλειτουργίας στο ον λάιν σύστημα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την έκδοση Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου. Ωστόσο χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες του υπαλληλικού προσωπικού της ΠΑΕ, το κοινό εξυπηρετήθηκε σε κάποιο βαθμό.

Συγγνώμη από ΠΑΕ

Η διοίκηση της Λάρισας μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της για την παρουσία τους και τους ζήτησε συγγνώμη για την ταλαιπωρία: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως για την υπομονή και την άψογη συνεργασία τους. Ταυτόχρονα ζητά συγγνώμη για την όποια καθυστέρηση προέκυψε λόγω της ταυτόχρονης προσέλευσης μεγάλου όγκου φιλάθλων, όπως επίσης συγγνώμη ζητά και από μεμονωμένες περιπτώσεις φίλων της ομάδας, οι οποίοι ενδεχομένως δεν μπόρεσαν να εξυπηρετηθούν λόγω της σημερινής ιδιάζουσας κατάστασης».

Το πρόγραμμα της διάθεσης
Όσον αφορά το το πρόγραμμα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας τις προσεχείς ημέρες η διοίκηση των «βυσσινί» ενημέρωσε τον κόσμο που θέλει να προμηθευτεί διαρκείας για τα εξής θέματα:

-Την Τρίτη (29/6) τα γραφεία της ΠΑΕ δεν θα λειτουργήσουν για τη διάθεση εισιτηρίων, καθώς απαιτείται κατά τη συγκεκριμένη ημέρα να ολοκληρωθεί η ον λάιν καταχώρηση των φίλων της ομάδας που δέσμευσαν θέσεις τη Δευτέρα (28/6).

-Η διάθεση εισιτηρίων θα συνεχιστεί κανονικά την Τετάρτη (30/6) κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων της ΠΑΕ (10:00 – 17:00)

-Από την ίδια ημέρα (Τετάρτη 30/6) κι έπειτα, παρακαλούνται οι παλιοί κάτοχοι διαρκείας οι οποίοι έχουν δεσμεύσει θέση, να προσέρχονται στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να μετατρέψουν τη δέσμευση σε αγορά, ολοκληρώνοντας τη διαδικασία απόκτησης του εισιτηρίου διαρκείας και παραλαμβάνοντας ταυτόχρονα τη σχετική Εθνική Κάρτα Φιλάθλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου