Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Νέος στόχος ο Σαουσέδο


Νέος μεταγραφικός στόχος της Λάρισας είναι ο διεθνής Βολιβιανός, Μαουρίσιο Σαουσέδο.Επιθυμία του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Παπακώστα είναι να αποκτηθεί-εκτός των άλλων- ένας επιτελικός μέσος και η διοίκηση του Θεσσαλικού συλλόγου εξετάζει και την περίπτωση του 25χρονου δημιουργικού χαφ που προτάθηκε πριν από λίγες μέρες.

Ο Σαουσέδο πέρσι αγωνιζόταν στην Ουκρανική Τσερνομόρετς. Δεν έκανε και την καλύτερη δυνατή σεζόν καθώς έπαιξε σε 13 παιχνίδια και πέτυχε τρία τέρματα.. Έχει αγωνιστεί και στις Μπολιβάρ, Ιμπεροαμερικάνα, Λα Παζ, Σαν Χοσέ και Ουνιβερσιτάριο.

Πέρα από την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ θα αποκτηθούν και ένας επιθετικός ένας αριστερός χαφ και ένας αμυντικός χαφ. Για τις θέσεις αυτές οι διοικούντες την ΑΕΛ έχουν καταθέσει προτάσεις στους Μίστα, Μακινουά, Λουίς Γκαρσία και περιμένει άμεσα τις απαντήσεις, ίσως και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται καθώς ο Παπακώστας θέλει να έχει την πλειονότητα των παικτών που θα αποκτηθούν όταν θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας την ερχόμενη Πέμπτη. Στην πρώτη προπόνηση θα είναι τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Τουμέρ Μετίν που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τους «βυσσινί» και γέμισαν ικανοποίηση τους οπαδούς του συλλόγου.

Εν το μεταξύ τρεις χιλιάδες οπαδοί της Λάρισας βρέθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή στο νέο γήπεδο της ομάδας που είναι υπό κατασκευή και όλοι μηδενός εξαιρουμένου ενθουσιάστηκαν με αυτό το έργο που θα κάνει την ΑΕΛ να αλλάξει επίπεδο. Δευτέρα και Τρίτη η διοίκηση αποφάσισε να ανοίξει ξανά τις πύλες του γηπέδου και από τις 20:00 έως και τις 21:00 όποιος επιθυμεί μπορεί να το επισκεφτεί. Η ολοκλήρωση του έργου και η παράδοση της νέας έδρας της Λάρισας για χρήση αναμένεται τον Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου