Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωσε τους προπονητές η Ερασιτεχνική ΑΕΛ

H μητρική Α.Ε.Λ. 1964 -στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των τμημάτων της- βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τρεις πολύ αξιόλογους προπονητές ποδοσφαίρου, που κατά το παρελθόν αγωνίστηκαν ως ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Λ., τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πρόκειται για τους γνωστούς προπονητές ποδοσφαίρου κ.κ. Γιάννη Βασιλείου, Θεόδωρο Κυριακούλη (προπονητής τερματοφυλάκων) και Κώστα Τσότσο, οι οποίοι μαζί με τον παραμένοντα κ. Βησσαρίωνα Σιακαβάρα θα αποτελέσουν την νέα προπονητική ομάδα υπό την καθοδήγηση του αρχιπροπονητή κ. Νίκου Βλαχούλη.





Φιλοδοξία όλων, με δεδομένη την ποδοσφαιρική και προπονητική τους εμπειρία και γνώση, είναι να εργαστούν σκληρά για την πρόοδο των ποδοσφαιρικών ακαδημιών της Α.Ε.Λ. με τρόπο σύγχρονο, μεθοδικό και βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Σημαντικά ατού για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι αναμφισβήτητα οι εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center και ο μεγάλος ζήλος όλων να προσφέρουν τα μέγιστα στην Α.Ε.Λ., της οποίας τη βυσσινί φανέλα ίδρωσαν και μάτωσαν στο παρελθόν.

Οι ευχές για Καλή Δύναμη και Επιτυχία στο έργο τους, είναι δεδομένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου