Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Ανεβάζει ρυθμούς ο Κανόμπιο


Με νέο πρόσωπο τον Φαμπιάν Κανόμπιο, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΛ στα Δένδρα. Ο διεθνής Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός ακολούθησε κανονικά το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης καθώς και το απογευματινό. Βέβαια ακόμη δεν είναι στα επίπεδα που θα ήθελε, αλλά σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς έτσι ώστε να είναι έτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Αξίζει να τονίσουμε πως σήμερα το απόγευμα στα Δένδρα βρέθηκαν και αρκετοί φίλαθλοι για να δούνε από κοντά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ. Αγωνιστικά μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι: Ιγκλέσιας (τενοντίτιδα), Βελάσκο (ισχίο) και Τσιλούλης (τράβηγμα).

Αύριο Πέμπτη η προπόνηση θα είναι ξανά διπλή και την Παρασκευή θα γίνει μια πρωινή και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την Ιταλία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Δοκιμάζει Αργεντινό επιθετικό

Στα Δένδρα βρέθηκε σήμερα το απόγευμα και έκανε προπόνηση ο Αργεντινός πλάγιος επιθετικός Μαρσέλο Μπραντάν από την Σαν Τέλμο (ομάδα Γ’ Εθνικής της Αργεντινής). Επίσης προπόνηση έκανε ένας νεαρός από την Κατερίνη εν ονόματι Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου