Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Αγγίζει Λουίς Γκαρσία η ΑΕΛ


Κοντά στην ολοκλήρωση μιας πολύ σπουδαίας μεταγραφής είναι η ΑΕΛ. Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Πηλαδάκης (έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση όπως γράψαμε και νωρίτερα) προσπαθεί να επιχειρήσει το «κόλπο γκρόσο» με τον Ισπανό διεθνή Λουίς Γκαρσία που αγωνίζεται ως κεντρικό και αριστερό χαφ γνώριμο από τη θητεία του κυρίως στη Λίβερπουλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στη Ρασίγκ Σαντατέρ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει κάνει επίσημη πρόταση και περιμένει την απάντηση του παίκτη και του ατζέντη του. Οι διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι σκληρές με τον πρόεδρο να προσπαθεί να φέρει τον Γκαρσία στην ΑΕΛ και να τρελάνει κόσμο. Αν έρθει, σίγουρα τα εισιτήρια διαρκείας θα εκτοξευθούν (περισσότερες από 2300 ήταν οι κρατήσεις της πρώτης αυτής εβδομάδας).

Ο Λουίς Γκαρσία έχει γεννηθεί στην Μπανταλόνα στις 24 Ιουνίου 1978 και ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα για να παίξει στη συνέχεια ως δανεικός στη Βαγιαδολίδ, την Τολέδο, την Τενερίφη και στη συνέχεια να πάει στην Ατλέτικο Μαδρίτης την περίοδο 2003-2004 και να παίξει 25 παιχνίδια πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Αργότερα πήγε στην Μπαρτσελόνα για τρία χρόνια (77 συμμετοχές, 18 γκολ) και μετά στη Λίβερπουλ (2007-2009 με 48 συμμετοχές, 2 γκολ) και να επιστρέψει στην Ατλέτικο στο πλαίσιο της μεταγραφής του Τόρες στη Λίβερπουλ. Πέρυσι αγωνίσθηκε στη Ρασίγκ Σαντατέρ.

Είναι 18 φορές διεθνής πετυχαίνοντας 4 γκολ.

Όταν επέστρεψε από τη Λίβερπουλ στην Ατλέτικο Μαδρίτης το 2009 κόστισε 4 εκατομμύρια λίρες.

Αν τελικά ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή, τότε θα απομένει και η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ για να κλείσει ο πρώτος κύκλος μεταγραφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου