Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Στο BBC έφτασε η χάρη του!


Αίσθηση έχει προκαλέσει η μεταγραφή του Γκέρεμι στη Λάρισα, αφού πρόκειται για ένα όνομα ιδιαίτερα γνωστό στην ποδοσφαιρική Ευρώπη. Μάλιστα, ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του BBC και στην εκπομπή «Sportsworld», που αριθμεί περισσότερους από 40 εκατομμύρια ακροατές.

«Ο πρόεδρος του συλλόγου μου εξήγησε τι θέλουν να δημιουργήσουν και έτσι αποφάσισα να γίνω κι εγώ μέρος αυτής της φιλόδοξης προσπάθειας. Η Λάρισα είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη και να μπει ανάμεσα στις ισχυρές ομάδες του κέντρου. Άλλωστε το έχει καταφέρει και στο παρελθόν. Όλοι πιστεύουν ότι μπορούν να το επαναλάβουν γιατί διαθέτουν μεγάλη δυναμική λόγω της παρουσίας του κόσμου. Είναι μια σχετικά μικρή πόλη, αλλά σχεδόν το 70% των φιλάθλων βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας κι αυτό είναι πολύ καλό» είπε ο 32χρονος μέσος και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ και να γίνω μέρος αυτής της προσπάθειας».

Επίσης, ο Γκέρεμι μίλησε για τις εμπειρίες του με προπονητή τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Τσέλσι, τις κορυφαίες στιγμές που έζησε στη Ρεάλ Μαδρίτης και για την εθνική Καμερούν, δηλώνοντας «παρών» σε πιθανή πρόσκληση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Χαβιέρ Κλεμέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου