Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Αρχίζει να αποκτά την τελική του μορφή



Οι εργασίες στο εργοτάξιο του Πυρήνα Β συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και πλέον το νέο στολίδι της ΑΕΛ αρχίζει να αποκτά την τελική εξωτερική του μορφή.

Οι εργασίες για την τοποθέτηση των στεγάστρων και στις τέσσερις πτέρυγες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, δίνοντας σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση για τον όγκο και τη χωροταξία του νέου γηπέδου της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα, στη βόρεια και τη νότια πτέρυγα (πέταλα) ολοκληρώθηκε η ανέγερση των μεταλλικών φορέων του στεγάστρου, στην ανατολική έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες επικάλυψης, ενώ στη δυτική βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα, στο τελευταίο τους στάδιο βρίσκονται οι οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες των εσωτερικών χώρων του κεντρικού κτιρίου, ενώ ταυτόχρονα προχωρά ταχύτατα η διαμόρφωση των σουιτών με την τοποθέτηση ειδών υγιεινής, ψευδοροφών, υαλοστασίων και κουφωμάτων, όπως φαίνεται και στο συνοδευτικό φωτογραφικό υλικό.


Επίσης, ολοκληρώθηκε η κατασκευή των δικτύων στον περιβάλλοντα χώρο και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται η έναρξη των εργασιών ασφαλτόστρωσης.



Τέλος, ξεκίνησαν και οι εργασίες χάραξης στον κυρίως χώρο του γηπέδου, όπου θα τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας του αγωνιστικού χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου