Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

«Φύγαμε με άδεια χέρια»


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη

«Εμείς που ασχολούμαστε με την μπάλα έχουμε ζήσει ωραία πράγματα αλλά όταν αντιλαμβάνεσαι πόσο γρήγορα μπορεί να περάσει η ζωή από μπροστά σου τόσο μεγάλη είναι η θλίψη και η οδύνη για τον Μπαχράμη που άφησε δύο μικρά κοριτσάκια.

Ολοι οι φορείς θα πρέπει πάνω από όλα να δείξουμε τη στήριξη στην οικογένεια του.

Ηταν ένα παιχνίδι μέτριο. Είχαμε καλή οργάνωση, δεν νιώσαμε πολύ μεγάλη πίεση. Είχαμε καλές φάσεις στις αντεπιθέσεις. Ομως το ποδόσφαιρο κρίνεται στις λεπτομέρειες και η ΑΕΛ πήρε ένα πολύ τίμιο τρίποντο και εμείς φύγαμε με άδεια χέρια. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο».

Κρίνεται δίκαιο το αποτέλεσμα;

«Όποιος βάλει τη μπάλα μέσα κερδίζει. Πίστευα ότι θα ήταν ένα ματς που θα πήγαινε στο 0-0».

Είχατε πει ότι ο Ατρόμητος διαθέτει καλύτερους παίκτες και ομάδα από την ΑΕΛ. Συνεχίζεται να πιστεύεται κάτι τέτοιο;

«Καταρχήν δε θέλω να λέω τη είπα στις συνεντεύξεις Τύπου. Η ΑΕΛ έχει προσωπικότητες και αλλά τα φιλικά και άλλα τα επίσημα. Είπα ότι είμαστε καλύτερη ως σύνολο και εξακολουθώ να το πιστεύω. Ηταν πρώτο ματς ενώ και οι καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολες. Οι ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες δεν έχουν καλό ρυθμό. Όπως το είχαμε ετοιμάσει πήγαινε το ματς. Δεν μπορείς να κάνεις παραπάνω από 4-5 ευκαιρίες σε εκτός έδρας παιχνίδι και δυστυχώς για εμάς δεν σκοράραμε».

Ποιος είναι ο στόχος του Ατρόμητου φέτος;

«Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Επιτυχία να βρεθούμε στην εξάδα για όλες τις ομάδες είναι δύσκολο να εκτοπίσεις τον ΠΑΟΚ την ΑΕΚ και τον Αρη. Όποια το καταφέρει είναι μεγάλη έκπληξη. Αυτές οι ομάδες είναι καλύτερες. Επίσης έχουν ένα πολύ σπουδαίο πλεονέκτημα ότι τα παιχνίδια τα ευρωπαϊκά σε κάνουν πιο δυνατό και έχεις και άλλα οφέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου