Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ιδανικό το κλίμα στην Α.Ε.Λ


Μετά το ρεπό που δόθηκε από τον τεχνικό της Α.Ε.Λ., Γιάννη Παπακώστα, στους παίκτες για να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις... μπαταρίες τους, χθες επέστρεψαν στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Το κλίμα στους «βυσσινί» είναι ιδανικό μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και ασφαλώς όλοι στην ομάδα, είναι ικανοποιημένοι, τόσο για το 1-0 επί του Ατρομήτου Αθηνών όσο και για τη γενικά καλή που έδειξαν.
Φυσικά, για να έχει αξία αυτή η νίκη πρέπει να υπάρχει και ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα, στο στάδιο Αλκαζάρ, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα (σ.σ. πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου, αν και το πρόγραμμα δεν καταρτίστηκε ακόμη).
Γι’ αυτό από χθες το μυαλό των ποδοσφαιριστών αλλά και της τεχνικής ηγεσίας επικεντρώνεται στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο κ. Παπακώστας ζητά να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και μόνο με την πρέπουσα σοβαρότητα έρχονται οι επιτυχίες.
Κατά τη χθεσινή προπόνηση που έγινε στα Δένδρα, πιο συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Βενετίδης με τον Νταμπίζα για λόγους ξεκούρασης κυρίως, καθώς δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.
Επίσης, κανονικά συμμετείχε ο Στάθης Ταυλαρίδης που αντικαταστάθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, αλλά δεν είχε τελικά κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Απουσίαζαν από τη χθεσινή προπόνηση οι Μετίν, Γκέρεμι, Κουζέν, στους οποίους έχει δοθεί άδεια, όπως και ο Πούρι, που είναι στην Εθνική Εσθονίας, για τις υποχρεώσεις ενόψει του EURO 2012.
Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις πρωί και απόγευμα, ενώ ως γνωστόν την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο Αλκαζάρ η Α.Ε.Λ. θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση στις 6.30 το απόγευμα, τον Α.Ο. Τρικάλων, καθώς υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου