Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη»

Την ευθύνη για το γεγονός ότι η ΑΕΛ δεν μπορεί να βρει λύση στο σκοράρισμα ανέλαβε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας μας, Γιάννης Παπακώστας, ο οποίος τόνισε ότι «γίνει τεράστια προσπάθεια από όλους μας για να βρεθεί λύση», επανέλαβε πως «έχω τεράστια εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές, μπορούν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα» και σημείωσε πως το μεγάλο κέρδος από το παιχνίδι με την Κέρκυρα ήταν η εμφάνιση του Δημήτρη Κολοβέτσιου.

«Είναι δεύτερο ματς το οποίο δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας Στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας. Και φυσικά υπεύθυνος είναι ο προπονητής να βρει λύση στον να μπορεί η ομάδα να βάζει γκολ στις κλειστές άμυνες

Είχαμε την κατοχή της μπάλας αλλά και πάλι αδυναμία στο σκοράρισμα. Το πιο σημαντικό αυτό, όταν κάνει το 1-0 δημιουργούνται οι προϋποθέσεις και ψυχολογικά να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Όμως δεχτήκαμε εάν φτηνό γκολ. Αναλαμβάνω την ευθύνη για το σημερινό αποτέλεσμα. Οσο και αν προσπαθήσαμε στην επανάληψη δεν πιέσαμε σωστά να κλέψουμε τις μπάλες, να παίζουμε πιο ψηλά πιο δυνατά στην μπάλα. Προχωράμε στο επόμενο ματς και τι διαφορετικό πρέπει να κάνουμε για να μπορέσει η ομάδα να ξεφύγει από το πρόβλημα του γκολ».

Με τον Μπλάζεκ γιατί έγινε αλλαγή;

«Είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού από το πρώτο μισάωρο. Είχαμε και την ατυχία να λείπουν και δύο παίκτες από την πίσω γραμμή. Κερδίσαμε ένα πολύ καλό παίκτη όπως ο Κολοβέτσιος. Συγχαρητήρια σε αυτό το παιδί που τα πήγε καλά σε ένα δύσκολο ματς».

Γιατρειά υπάρχει στο πρόβλημα του γκολ;

«Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια. Υπεύθυνος είμαι εγώ να βρω λύσεις. Θα μιλήσουμε μετά το επόμενο ματς εάν τα καταφέραμε. Είναι τεράστιο πρόβλημα το γκολ».

Είστε ικανοποιημένος από τους παίκτες;

«Από κάποιους ναι από κάποιους όχι. Θα γίνει μια τεράστια προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα. Εχώ τεράστια εμπιστοσύνη στους παίκτες για να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα.

Για την είσοδο του Μακίνουα και την μετατόπιση του Γκέρεμι δεξιά;
«Είναι ένας έμπειρος παίκτης έχει παίξει αρκετά χρόνια δεξιά και πίστευα ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό. Εκεί ψάχνεις να βρεις μια φάση να ρισκάρεις και να πετύχεις ένα γκολ».

-Είχατε πει στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα, ότι το ματς με την Κέρκυρα είναι κομβικής σημασίας. Τώρα τι γίνεται;

«Το είπα και νωρίτερα. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη. Θα κάνουμε μεγάλο προσπάθεια για να βγούμε από τη δύσκολη θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου