Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΦΑ : Τα αποπαίδια....

Σε ένα πρωτάθλημα όπου ο καθένας αποδεικνύεται χειρότερος από τον άλλον και κάθε αγωνιστική παρουσιάζεται χειρότερος από την προηγούμενη, η ΑΕΛ απογοήτευσε για ακόμα μια φορά. Οι ακριβοπληρωμένοι άσσοι της, πιστεύοντας ότι αρκεί το βαρύ όνομα στη φανέλα τους και η σκιά τους, για να σκορπίσουν οι αντίπαλοί τους, κατόρθωσαν, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να έρθουν ισόπαλοι με τα "αποπαίδια" της ΑΕΛ. Οι άσημοι παίκτες της Κέρκυρας κι ανάμεσά τους, αυτοί, που η ομάδα μας έδιωξε γιατί δεν μπορούσαν να συμβαδίσουν με τους στόχους της, έδειξαν για πολλοστή φορά, ότι στο χορτάρι κρίνονται όλα κι εκεί, ήταν αυτοί που έδειξαν πάθος και θέληση για τη νίκη και έφυγαν σχετικά εύκολα με το βαθμό της ισοπαλίας.
Η ΑΕΛ δεν έλυσε κανένα από τα προβλήματά της. Για μια  ακόμα φορά, μαλωμένη με το γκολ, κατόρθωσε με το εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Μετίν στο 24ο λεπτό να προηγηθεί και πέραν αυτού ουδέν. Η Κέρκυρα λίγο αργότερα, σε μια φαινομενικά ελεγχόμενη φάση στο 31ο λεπτό, ισοφάρισε με κοντινό σουτ του Φλαβίνιο, μετά την ασταθή απόκρουση του Βιέρα σε κτύπημα φάουλ του Γκουστάβο.
Το "κέρδος" για την ΑΕΛ η συμμετοχή του Κολοβέτσιου, σε ένα αγώνα όπου η "εμφάνιση" του κόσμου ταυτίστηκε απόλυτα με την εμφάνιση της ομάδας, μετά από πολύ καιρό. Οι αποδοκιμασίες στο τέλος του αγώνα ήταν αναμενόμενες, αφού η διάχυτη πεποίθηση στις κερκίδες, ότι και μέχρι να νυχτώσει να παίζαμε, η ΑΕΛ γκολ δε θα έβαζε, επαληθεύθηκε από τους παίκτες μας.
Ευτυχώς, αυτή τη φορά, η παρουσία του Καλόπουλου δε μας επέτρεψε να κρύψουμε το κεφάλι μας στην άμμο.
Ελπίζουμε παίκτες και τεχνική ηγεσία να συνέλθουν και να συνειδητοποιήσουν την πραγματικότητα,  μην από τους μεγαλεπήβολους στόχους της τριάδας και της Ευρώπης, βρεθούμε χωρίς να το καταλάβουμε να παίζουμε για τον συνήθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου