Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Νέοι U-20: Πρώτη νίκη με Κέρκυρα


Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League πέτυχε η ομάδα Νέων U-20 της ΑΕΛ, επικρατώντας 1-0 της Κέρκυρας στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης». Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ρέντζας στο 67’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο Φαλάγγας με ωραία ατομική προσπάθεια. Οι δύο ομάδες είχαν επίσης από δύο δοκάρια. Οι «βυσσινί» με τους Φαλάγγα (στο 23’ μετά από κάθετη πάσα του Παπαϊωάννου) και Παπαϊωάννου στο 37’, όταν οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Φαλάγγας βρέθηκε σε θέση δημιουργού να δίνει την ασίστ. Οι «Φαίακες», από την άλλη, κατέγραψαν τις ευκαιρίες στους στο 44’ (ο Μπαταβάνης με τη βοήθεια του δοκαριού απέκρουσε σουτ του Μάμαλου), ενώ στο 51’ την ίδια τύχη (δοκάρι) είχε το σουτ εντός περιοχής του Βλάχου.
ΑΕΛ: Μπαταβάνης, Αγγέλης, Λούγκος, Νόνης, Γκαλίτσιος, Κουσιώρας, Παπαϊωάννου (77’ Ιωαννίδης), Τσιάρας (84’ Πάτρας), Φαλάγγας, Αλεξόπουλος (60’ Παπαθανασίου), Ρέντζας.
Κέρκυρα: Ευθυμίου, Λαμπρόπουλος (83’ Κασάρας), Αρμένης, Κουρής, Μεσημέρης, Νάος, Βιόπουλος, Πατινιώτης (90’ Σταύρος), Μάμαλος, Βλάχος, Ανυφαντής (88’ Γεωργακόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου