Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

«Δεν μπορούμε να μείνουμε σε εμφανίσεις και σε ισοπαλίες, θέλουμε τρίποντα»

Άδικο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα ο αρχηγός της ΑΕΛ Νίκος Νταμπίζας στην μικτή ζώνη μετά το χθεσινό 1-1.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νταμπίζα:
«Δεν πιστεύω  ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αν κοιτάξουμε τελείως ψυχρά το παιχνίδι και  με βάση τις ευκαιρίες νομίζω ότι  έπρεπε να το είχαμε κερδίσει, αλλά η  ιστορία επαναλαμβάνεται φέτος, δεν είναι η πρώτη φορά και  δεν πιστεύω ότι θα είναι και η τελευταία, θα έχει και συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν σίγουρα καλύτεροι, αλλά πιστεύω ότι έχουμε παίξει φέτος καλά παιχνίδια, χωρίς όμως να είμαστε αποτελεσματικοί».
-Ποια είναι  η άποψή σου για τη φάση  του ακυρωθέντος γκολ της ΑΕΛ;
«Δεν έχω καμία άποψη… Στην Ανατολή υπάρχει ένας λαός που λέει μία παροιμία «μία εικόνα, είναι χίλιες λέξεις», οπότε ότι και να σας πω εγώ εδώ ή κάποιοι άλλοι λίγο πιο δίπλα, η εικόνα είναι αυτή που μιλά ξεκάθαρα».
-Προερχόσασταν  από μία έντονη εβδομάδα, γεμάτη άγχος. Αυτό λειτούργησε θετικά;
«Όταν παίζεις  ποδόσφαιρο και υπάρχει μία δύσκολη  βαθμολογική θέση, το στρες και  το άγχος είναι μέρος του παιχνιδιού, δεν μπορούμε να το θεωρούμε ανασταλτικό  παράγοντα ή δικαιολογία για  πιθανά αρνητικά αποτελέσματα. Από  τη στιγμή που κινούμαστε σε αυτόν τον χώρο πρέπει να είμαστε μαθημένοι σε αυτό το κομμάτι και δεν χρειάζεται να γίνεται ειδική αναφορά σε αυτό».
-Η ΑΕΛ έπαιξε  σα να είχε τους οπαδούς  δίπλα της…
«Το τι έγινε  είναι θέμα των διοικήσεων και  των αρμοδίων αρχών. Σαφώς και θα ήταν ωραία να έρχονται οι φίλαθλοί μας όπως και να έρχονται στο Αλκαζάρ οι αντίπαλοι φίλαθλοι, αλλά δεν μπορούμε να το αποφασίσουμε εμείς. Αυτό που εμείς μπορούμε να κάνουμε, έστω και σε απόσταση 70 χιλιομέτρων, είναι να τους δώσουμε κάποια χαρά, γιατί η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν έχουν πολλούς λόγους να χαμογελούν με τη μέχρι τώρα βαθμολογική μας θέση».
-Είναι ο  βαθμός αυτός ικανός να αλλάξει  την ομάδα;
«Η ομάδα  θα αλλάξει μόνο όταν παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε εμφανίσεις και σε ισοπαλίες. Αυτό που θέλουμε στην παρούσα φάση είναι να πάρουμε τα …τρίποντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου