Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Νοκ-άουτ» ο Αμπουχατζίρα, αμφίβολοι Βενετίδης - Βελάσκο

Μετά το ρεπό της Κυριακής οι «βυσσινί» επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας. Τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών μόνο ευχάριστα δεν ήταν για τον Γιάννη Παπακώστα αφού στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη θα στερηθεί, σίγουρα, τις υπηρεσίες του Σιμόν Αμπουχατζίρα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Βελάσκο και Βενετίδης.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Ισραηλινός στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου του παιχνιδιού με τη Ξάνθη στους προσαγωγούς μόνο επιπόλαιος τραυματισμός δεν αποδείχτηκαν. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση βαριάς μορφής στον αριστερό προσαγωγό και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 με 30 ημέρες.
Όμως, εκτός του Αμπουχατζίρα ο Γιάννης Παπακώστας εκτός από αυτό «πονοκέφαλο» έχει και τους τραυματισμούς των Βελάσκο και Βενετίδη να τον ταλαιπωρούν. Αμφότεροι, έχουν ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο με την περίπτωση του Ισπανού οπισθοφύλακα να είναι βαρύτερη από αυτή του Στέλιου Βενετίδη και με τον τεχνικό της ΑΕΛ να μην μπορεί αυτή τη στιγμή να τους υπολογίζει για την αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου