Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

«Θέλουμε την σημερινή ατμόσφαιρα σε όλα τα παιχνίδια»

Απογοητευμένος από το τελικό 0-1 ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Αφού, παρέμεινε για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια κατά την έξοδο  του μίλησε για το «αντίο» του Αλκαζάρ αλλά και για το μέλλον των «βυσσινί».
«Κανείς δε ξεχνάει το Αλκαζάρ και την ιστορικότητα του, αλλά ζούμε στο σήμερα και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να κερδίζει. Δυστυχώς, σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν νομίζω πως παίξαμε χειρότερα, όπως το έχουμε ζήσει πολλές φορές, δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα», ήταν τα πρώτα λόγια του «ισχυρού άντρα» της ΑΕΛ και συνέχισε καλούμενος να σχολιάσει τη διαιτησία της αναμέτρησης τονίζοντας : «Πιστεύω πως έχω δίκαιο, πως δεν είναι ανάγκη να γίνεται κατάχρηση των «ρεσιτάλ» διαιτησιών μέσα στο Αλκαζάρ και γενικά στα παιχνίδια της ΑΕΛ. Ενδεχομένως, να επηρεάζονται οι διαιτητές γιατί δεν φωνάζουμε και δεν μιλάμε. Τι να σας πω; Βαριέμαι να ασχολούμαι!»
«Είμαστε στις επικίνδυνες θέσεις μετά από αυτό το αποτέλεσμα», τόνισε ο Κώστας Πηλαδάκης και συνέχισε «θεωρώ πως η ομάδα είναι καλή και δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ούτε απόδοση με τη Ξάνθη, ούτε με τον Άρη αλλά ούτε και με τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω και αισιοδοξώ πως θα τη ξαναδούμε στα επόμενα παιχνίδια. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι, στην ομάδα καταρχήν, είναι ότι δεν πρέπει να περιμένουμε, και το αποδείξαμε νομίζω, να παίρνουμε μόνο στα εντός έδρας βαθμούς, αλλά και στα εκτός».
Ερωτηθείς για το αν αλλάζει κάτι ως προς την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Γιάννη Παπακώστα ήταν σαφής «όχι δεν αλλάζει τίποτα», τόνισε και συνέχισε «Με πιάσανε τη μια μέρα μου είπανε φταίνε οι παίκτες και ο προπονητής, πήγαμε παίξαμε εκτός έδρας πολύ ωραία παιχνίδια και ξαφνικά γίνανε θεοί. Αλίμονο αν υπάρχουν παλινδρομήσεις τέτοιου είδους. Δεν νομίζω πως τόσα χρόνια σας έχω δώσει αυτή την αίσθηση».
Αν και δεν υπάρχει θέμα προπονητή όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΑΕΛ ερωτώμενος αν μέχρι τα Χριστούγεννα κρίνονται άπαντες τόνισε : «πάντα γίνεται αυτό. Το έχω πει επανηλημένως πως Χριστούγεννα και Ιούνιο είναι η κρίση όλων. Δυστυχώς, όπως έχουν φτιαχτεί τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών ένας καλός ποδοσφαιριστής βρίσκει έναν νομικό τρόπο για να φύγει, ενώ ένας κακός μπορεί να «κάθεται» πάνω στο συμβόλαιο του. Δυστυχώς, όσοι παράγοντες – ιδιοκτήτες θέλουν να λειτουργούν με αξιοπρέπεια κι όχι με άλλα μέσα η μοναδική περίοδο για να υπερασπίσουμε τα δικαιώματα μας είναι η μεταγραφική».
Τέλος για τη νέα σελίδα που ανοίγεται πλέον με την είσοδο στο AEL FC Arena τόνισε : «ο βασικός λόγος που κάναμε το γήπεδο είναι για να αποκτήσει η ομάδα μια πιο καλή και πιο δυνατή έδρα. 100% αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα να κερδίζει όπου κι αν παίζουμε, εκτός ή εντός. Νομίζω, πως έχουμε τις ιδανικές συνθήκες και ο κόσμος να ευχαριστιέται περισσότερο θέαμα, αλλά να έχουμε αυτό που είχαμε σήμερα και σε πιο πολλά παιχνίδια μέσα στο χρόνο. Για μένα, αν με ρωτάτε προσωπικά, το μοναδικό πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα μου. Σήμερα ήρθε όλος ο κόσμος για να αποχαιρετήσει το Αλκαζάρ. Έχουν ζήσει, και πριν από μένα, πολύ ιστορικές στιγμές και αισιοδοξώ και εύχομαι με τη καρδιά μου να ξανασυμβούνε στο μέλλον. Απλώς θα ήθελα αυτή τη «ζεστή» ατμόσφαιρα που ζήσαμε σήμερα να την έχουμε στο καινούριο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια κι όχι μόνο σε αποχαιρετισμούς και φιέστες. Όλοι πρέπει να καταλάβουμε πως η ΑΕΛ είναι τρόπος ζωής μας και είναι μια διέξοδος στη ζωή μας. Δε γίνεται να θυμόμαστε μόνο στις φιέστες πως υπάρχει Αλκαζάρ και ΑΕΛ. Όπως πάμε κινηματογράφο, θέατρο και για καφέ να βάλουμε και την ΑΕΛ. Νομίζω πως θα παρέχουμε πλέον τις ιδανικές συνθήκες στο AEL FC ARENA. Τα εγκαίνια γίνονται την Τρίτη στο test event και για τα αγωνιστικά μας εγκαίνια ο στόχος είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου