Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

«Θα το βάλω με τον ΠΑΟ»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όχι όμως και από την ισοπαλία, εμφανίστηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ντανιέλ Κουζέν που ελπίζει να φανεί πιο τυχερός, πετυχαίνοντας ένα γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Με μια πρώτη ματιά, ο βαθμός στην έδρα του Αρη θα χαρακτηριστεί από πολλούς σαν ένα καλό και θετικό για μας αποτέλεσμα. Ωστόσο, για μένα δεν είναι αρκετό. Αυτό που θέλαμε ήταν η νίκη, η οποία όμως για διάφορους λόγους δεν ήρθε. Κυριότερος ήταν η ατυχία μας», είπε και αναφέρθηκε στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

«Σίγουρα πιεζόμαστε γιατί έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Με δουλειά και προσοχή θα πάμε καλά». Κάπου εκεί τέθηκε και η φάση του 90ού λεπτού, όπου βρέθηκε σε προφανή θέση για γκολ, έκανε την κεφαλιά, αλλά είδε την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.

Εμφανώς πικραμένος ο 33χρονος επιθετικός είπε: «Το να σκοράρω ήταν κάτι που το ήθελα πολύ κόντρα στον Αρη. Ωστόσο, δεν τα κατάφερα, κάτι που με στενοχώρησε πολύ. Το επόμενο ματς μας βρίσκει αντιμέτωπους με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να σκοράρω κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θα το κυνηγήσω αυτό το γκολ για μένα και τους συμπαίκτες μου. Ελπίζω την άλλη αγωνιστική να είμαι πιο τυχερός και πιο προσεκτικός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου