Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Εκκαθαρίσεις «πρωτοκλασάτων»;

Ποιες θα είναι οι κινήσεις ανόρθωσης της ομάδας; Θα φύγει ο τεχνικός Γιάννης Παπακώστας; Θα ρίξει πρόστιμο στους παίκτες ο πρόεδρος; Είναι πληρωμένοι οι ποδοσφαιριστές από τον πρόεδρο; είναι μερικά από τα ερωτήματα που υπήρχαν, μετά την κατηφόρα της ΑΕΛ στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε αθλητικά σάιτ που μιλούσαν για «αποκεφαλισμούς» και για απλήρωτους ποδοσφαιριστές.
Αυτά βέβαια μπορεί να τα λύσει κάποιος με δημόσια τοποθέτησή του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της ΑΕΛ έχει πάρει τις αποφάσεις της για το μέλλον της ομάδας και τις ενέργειες που θα κάνει ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Η πιο εντυπωσιακή ενέργεια είναι το γεγονός ότι θα αποτελέσουν παρελθόν και παίκτες πρωτοκλασάτοι θεωρητικά όχι ως προς την αγωνιστική παρουσία αλλά ως προς τα ονόματα.
Οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για έναν παίκτη σε κάθε γραμμή(σε μια θα είναι δύο) και το σύνολο θα είναι πέντε ή έξι. Μάλιστα οι προσθέσεις της ΠΑΕ θα φανούν από το προσεχές κιόλας παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ όπου θα υπάρχουν εκπλήξεις στην αποστολή αλλά και στην τελική ενδεκάδα. Κάποιοι που θεωρούνται αναντικατάστατοι και έπαιρναν καλά χρήματα θα γίνει προσπάθεια επίλυσης του συμβολαίου τους. Και τα ονόματα έχουν διαρρεύσει, θα προκαλέσουν αίσθηση και θα τα δούνε σύντομα στην πράξη οι φίλαθλοι.
Στο μεταξύ ο προπονητής απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προέδρου παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει είναι πώς μια χρονική περίοδο θεωρείται καλός προπονητής και την άλλη άσχημος με το ίδιο σχεδόν έμψυχο δυναμικό.
Πάντως και ο Παπακώστας κρίνεται στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπως διέρρεαν κύκλοι της ομάδας.
Του Σωτ. Κέλλα
ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου