Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

"Έκανε" πίσω για Δερμιτζάκη...

Αλλαγή πλεύσης στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας έκανε η ΑΕΛ, η οποία δεν προχώρησε τη διαδικασία της πρόσληψης του Παύλου Δερμιτζάκη.
Η λαρισινή ΠΑΕ προσδοκούσε να φέρει τη συσπείρωση της ομάδας εν όψει της δύσκολης συνέχειας αλλά το τελευταίο 24ώρο οι εξελίξεις έδειξαν ότι η συσπείρωση δεν πρόκειται να επιτευχθεί με τον Έλληνα τεχνικό.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατά την παραμονή του Παύλου Δερμιτζάκη στην θεσσαλική πόλη και συγκεκριμένα το βράδυ, υπήρξε παρουσία φιλάθλων της ΑΕΛ στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ και του Πανθρακικού. Μάλιστα μία αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του παρέδωσε μια επιστολή, το γενικό νόημα της οποίας έλεγε ότι οι τελευταίοι δεν επιθυμούν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από εκείνον. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί η καταρχήν συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι "βυσσινί" θα έχουν στον πάγκο τους τον Κώστα Κατσάρα για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ πολλά περισσότερα θα γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου