Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Με Κατσάρα κόντρα στον ΠΑΟΚ


Ο Κώστας Κατσάρας θα είναι τελικά στον πάγκο της ΑΕΛ την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ (17:15) στο πρώτο παιχνίδι που θα δώσει η ομάδα της Λάρισας στο νέο της γήπεδο. Αυτό που ενδιαφέρει όλους είναι να υπάρχει ηρεμία, έτσι ώστε η «βασίλισσα του κάμπου» να βρει το δρόμο της και να πάρει τη νίκη που είναι το ζητούμενο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο Παύλος Δερμιτζάκης παρότι βρέθηκε την Τρίτη το βράδυ (21:00) στη Θεσσαλική πρωτεύουσα δεν θα αναλάβει την ομάδα.
Οι οργανωμένοι της ΑΕΛ ήταν κάθετα αντίθετοι με την πρόσληψη του Παύλου Δερμιτζάκη και ιδιαίτερα από την στιγμή που θα έκανε ντεμπούτο, έστω και ως υπηρεσιακός κόντρα στην μέχρι πρότινος ομάδα του, τον ΠΑΟΚ. Έτσι, αντιπροσωπεία όλων των συνδέσμων της ΑΕΛ, επισκέφτηκαν τον καβαλιώτη τεχνικό στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε και του έδωσαν μια επιστολή, που έγραφε ξεκάθαρα ότι δεν είναι καλοδεχούμενος και πως αν θέλει το καλό της ομάδας να μην υπογράψει!
Ξημερώματα Τετάρτης ο Κώστας Πηλαδάκης βλέποντας όλο αυτό το αρνητικό κλίμα τηλεφώνησε στον Δερμιτζάκη και του είπε πως δεν θα συνεργαστούν τελικά… με το νεαρό τεχνικό να παίρνει το δρόμο της επιστροφής.
Ξένος προπονητής
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του athleticlarissa.gr, ο νέος προπονητής της ΑΕΛ θα είναι από το εξωτερικό. Εξάλλου ήταν κάτι που από την πρώτη στιγμή είχαμε γράψει…
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Νίκος Νταμπίζας έχει ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από ένα μαρκάρισμα με τον Σιατραβάνη στην προπόνηση της Τρίτης χωρίς ωστόσο να είναι κάτι ανησυχητικό. Τέλος την Τετάρτη θα έρθει στη Λάρισα και ο Κουζέν και θα ενσωματωθεί με την ομάδα.
Παρασκευή – Σάββατο στο νέο γήπεδο η προπόνηση
Ο Κώστας Κατσάρας αποφάσισε την Πέμπτη το πρωί (11:00) η προπόνηση να γίνει στα Δένδρα και οι δύο τελευταίες πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (Παρασκευή – Σάββατο) να γίνουν στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ έτσι ώστε οι παίκτες να μπούνε στο κλίμα και να πατήσουν το χορτάρι του νέου παλατιού.
Το φωτογραφικό υλικό είναι από την πρωινή προπόνηση την Τετάρτης…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου