Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ανακοίνωση Συμπαράστασης της Λέσχης Φίλων Α.Ε.Λ.


Η Λέσχη Φίλων Α.Ε.Λ., καλεί σε συσπείρωση γύρω από την ομάδα μας τον δικαίως απογοητευμένο και πικραμένο φίλαθλο κόσμο της αγαπημένης μας Α.Ε.Λ., ιδιαίτερα σε αυτή την κρίσιμη καμπή της λαμπρής ιστορίας της.
Λάθη και παραλείψεις του πρόσφατου παρελθόντος, δεν πρέπει να μας οδηγήσουν σε αποπροσανατολισμό από τον μοναδικό πλέον στόχο της ομάδας για την φετινή περίοδο.
Συμπόρευση, στήριξη και καλοπροαίρετη κριτική είναι απαραίτητα συστατικά για την επιτυχή έκβαση της μεγάλης προσπάθειας που απαιτείται από εδώ και πέρα.
Ο εξωτερικός πόλεμος που δέχεται η ομάδα και κάποιοι “αγνοούν” εντέχνως, θα πρέπει να συσπειρώσει και να πεισμώσει τον φίλαθλο κόσμο της αγαπημένης μας Α.Ε.Λ., όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι φίλαθλοι δεν επιλέγουμε να κατασπαράξουμε την ομάδα και όσοι προσπαθήσουν να το κάνουν θα μας βρουν απέναντί τους.
Επιλογή όλων μας είναι η Α.Ε.Λ. και μόνο.
Αυτή την στιγμή προέχει το καλό της ομάδας και η παραμονή της στην “μεγάλη” κατηγορία του δύστυχου Ελληνικού Πρωταθλήματος, που έχουμε την ατυχία να συμμετέχουμε.
Η διαρκής παρουσία της Α.Ε.Λ. με τους φιλάθλους της, στα “μεγάλα σαλόνια” του πρωταθλήματος, θα συνεχισθεί παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, στις οποίες μας έχουν συνηθίσει και είμαστε υπερήφανοι να επωμιζόμαστε σαν φίλαθλοι της μεγάλης Α.Ε.Λ.
Η ιστορία πολλές φορές επαναλαμβάνεται, έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι το σπάσιμο του κατεστημένου δεν μας φοβίζει.
Ας ελπίσουμε η έλευση του Νέου Χρόνου να φέρει υγεία και το επιθυμητό αποτέλεσμα στην ΑΕΛ και στους φιλάθλους της.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου