Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Ημέρα ανακοινώσεων η Κυριακή…


Μπορεί οι μέρες να είναι γιορτινές αλλά στην ΑΕΛ έχουν βάλει στόχο να κάνουν την ολική ανατροπή και να πάρουν τους βαθμούς που πρέπει ώστε να παραμείνουν στην Σούπερ Λίγκα. Γι’ αυτό το λόγο και ο Άντερσεν θα προπονήσει και το Σάββατο (4 μ.μ.) τους παίκτες του, αφού την ερχόμενη Τρίτη υπάρχει το ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.
Εκτός του πολύ κρίσιμου αγώνα με την ομάδα του Γιώργου Δώνη υπάρχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που είναι πάντα σε πρώτο πλάνο. Μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί μόνο ο Ζοέλ Τσιμπάμπα (επιθετικός).
Επίσης η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει (απομένει η ανακοίνωση) με τον Βραζιλιάνο αμυντικό Ζοάο Λεονάρντο Ντετάουλα Ριτζενέτο. Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa.gr, θα αποκτηθούν άλλοι τέσσερις παίκτες (τερματοφύλακας, αμυντικό χαφ, αριστερό εξτρέμ και επιθετικός). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Πηλαδάκης είναι με ένα τηλέφωνο στο χέρι με στόχο να «κλείσουν» άμεσα οι συγκριμένες μεταγραφές.
Τις τελευταίες ώρες ακούστηκε έντονα το όνομα του Ναφτί όπως διέρρευσε από τη Θεσσαλονίκη μόλις έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, χωρίς να υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από την ΑΕΛ για τον συγκεκριμένο παίκτη.
Οι Τσοντοφάλσκι και Καπού είναι πάντα στο… προσκήνιο, αλλά όσο δεν ανακοινώνονται, όλα παραμένουν ανοικτά. Την Κυριακή θα έχουμε την δεύτερη επίσημη ανακοίνωση για παίκτη της ΑΕΛ…
Του Χρήστου Γκατζούλη
gatzoulis@athleticlarissa.gr


ΠΗΓΗ:www.athleticlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου