Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

«Μακάρι και θέλω να μείνει η ΑΕΛ»

«Δυστυχώς κλωτσήσαμε μια ευκαιρία πολύ σημαντικό για τα πλέι οφ. Χωρίς να σημαίνει ότι η προσπάθεια δε θα συνεχιστεί. έχουμε βατό πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια. Τρία εκτός έδρας και δύο μέσα τα παιδιά άντεξαν και φτάσαμε κοντά σε μια νίκη. Μια ολιγωρία που δε γίνεται οι οποίοι μόνο εμείς τους χάσαμε δεν βοηθούν και την ΑΕΛ.


Μακάρι και θέλω να μείνει η ΑΕΛ και κακώς βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Δεν ξέρω στα επόμενα παιχνίδια τη μπορεί να κάνει. Αν έχει το κουράγιο για τη σωτηρία και να σωθεί. Είναι ιστορική ομάδα και έχει κατακτήσει πρωτάθλημα».
Τi έφταιξε και ο Άρης έφαγε γκολ στις καθυστερήσεις;
«Δε θεωρώ ότι έφταιξε κάτι. Όταν βάζεις γκολ στο 90 δεν επιτρέπεται να δεχτείς γκολ όταν μάλιστα έχεις την μπάλα στην κατοχή σου. Τη χάσαμε και φάγαμε γκολ ενώ θα μπορούσαμε να την είχαμε απομακρύνει.
Υπάρχει το απαιτούμενο χρόνο για να καλυφτεί το έδαφος
«Εμείς με αυτό το πρόγραμμα που είχαμε καταφέραμε να το βγάλουμε και είμαστε ακόμα στο παιχνίδι. Θα ήμασταν πιο κοντά αν κερδίζαμε. Εύκολο δεν είναι απλώς έχουμε βατό πρόγραμμα και αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μπορεί να τα καταφέρουμε».
Η Λάρισα έπαιζε το τελευταίο χαρτί. Υπερέβαλε εαυτούς δε θεωρώ ότι ήταν κακή η ΑΕΛ. Ίσως θα ήταν καλύτερο να αντιμετωπίζαμε μια άλλη ομάδα και όχι την ΑΕΛ γιατί ήταν μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς και εμείς προερχόμασταν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι που είχαμε».
Η τύχη έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος;
«Πάντα στο ποδόσφαιρο η τύχη παίζει ρόλο. Όταν προηγείσαι στο 90 και δέχεσαι γκολ οπωσδήποτε η τύχη παίζει ρόλο».
Ένα σχόλιο για το γκολ του Ντανίλο και την απόδοση του Μπομπαντίγια;
«Ήταν καταρχάς η πρώτη του συμμετοχή, αν και είχε έρθει εδώ και ένα μήνα στην ομάδα. Είναι σημαντικό να σκοράρει. Όσο για τον Μπομπαντίγια πέτυχε το γκολ, πιστεύω ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης μας σήμερα».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου