Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Rewind με… Παπακώστα και Αρη

Γιάννης Νικολακάκης


Η προπονητολογία άρχισε να μπαίνει για τα καλά στη ζωή της ΑΕΛ πέρυσι τέτοια ημερομηνία. Πέρασε ένας χρόνος από τις 22 Φεβρουαρίου 2010 από τη στιγμή, που οι δρόμοι των Βυσσινί χώριζαν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πριν από προκαθορισμένο-βάσει συμβολαίου-τέλος.

Το πρώτο διαζύγιο επί εποχής Κώστα Πηλαδάκη με τον τεχνικό καθοδηγητή της ομάδας μεσούσης της σεζόν σε μια προσπάθεια να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Η ανεμελιά του «βρέξει χιονίσει», που εκπορευόταν από πλευράς προέδρου των Βυσσινί, σε ό,τι έχει να κάνει με τον "ανέγγιχτο" προπονητή, αποτελούσε παρελθόν.

Το κάστινγκ στη διαδοχή του Ουζουνίδη έβγαλε νικητή τον Γιάννη Παπακώστα έναντι του Νίκου Κωστένογλου, με τον πρώτο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο Βυσσινί πάγκο σε ματς απέναντι στον Αρη. Προσεγγίζοντας το pregame εκείνης της αναμέτρησης ανεξαρτήτως έκβασης, η ΑΕΛ είχε ακόμα και άλλες… ζωές. Η θηλιά δεν είχε σφίξει σε τέτοιο βαθμό για να την πνίξει. Ενα χρόνο μετά, τα πράγματα είναι οριακά. Η Λάρισα πηγαίνει στο παιχνίδι με τον Αρη με πλήρη επίγνωση πως αν χάσει, αντίο ζωή.

Ο Κωστένογλου σε αντίθεση με τον Παπακώστα πέρυσι, δεν έχει την παραμικρή άλλη πολυτέλεια για ξόδεμα των βαθμών. Μέχρι τώρα, με τα καλά και τα άσχημα του, η ΑΕΛ τσούλησε. Τώρα, καλείται να ισορροπήσει σε τεντωμένο σχοινί. Σ’ ένα ματς του στυλ «Όλα ή τίποτα…».

ΠΗΓΗ:www.exedrasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου