Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Στην ώρα του ο Τσιμπάμπα

Με τον Τζόελ Τσιμπάμπα να πηγαίνει στην ώρα του στην προπόνηση της Κυριακής, ξεκίνησε η προετοιμασία των βυσσινί για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Την πάτησε με την αλλαγή της ώρας ο Τσοντοφάλσκι.
Μετά το διήμερο ρεπό (Παρασκευή, Σάββατο) οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Κωστένογλου.

Η ημέρα είχε δυο απρόοπτα. Την απουσία του Τσοντοφάλσκι, ο οποίος την πάτησε με την αλλαγή της ώρας και την... παρουσία του Τζόελ Τσιμπάμπα που ήταν Άγγλος στο ραντεβού των παικτών.
Μάλιστα ο 22χρονος άσος άκουσε τα πειράγματα των συμπαικτών του για τη συνέπεια που έδειξε και στη συνέχεια ξεκίνησε το πρόγραμμα της προπόνησης. Εκτός όπως είπαμε ήταν ο Τσοντοφάλσκι όπως και οι Ταλ, Πανκράτ που εξασφάλισαν μία ημέρα παραπάνω άδεια για προσωπικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση κύλησε σε νορμάλ ρυθμούς, χωρίς απρόοπτα για τον Έλληνα τεχνικό. Τέλος να πούμε πως το ματς της Τούμπας θα διεξαχθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με κόσμο, εξαιτίας της απόφασης της ΕΠΟ που μάλλον θα βγει την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου