Σάββατο 2 Απριλίου 2011

ΝΙΚΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ


Με πολλά αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λάρισας για τον κρίσιμο αγώνα στην Τούμπα.Απών απο την αναμέτριση θα είναι ο τιμωρημένος Βενετίδης καθώς και οι τραυματίες Σίμιτς, Ρομέου, Πλιάγκας. Απο την άλλη επέστρεψε στις προπονήσεις ο Ντάνιελ Κουζέν που θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για την ΑΕΛ.


Οι 20 παίκτες που πήρε μαζί του στην αποστολή ο Νίκος Κωστένογλου είναι οι Αμπάρης, Τσοντοφάλσκι ,Νταμπίζας ,Ταυλαρίδης , Κολοβέτσιος, Ταλ, Μελίσσης , Κατσιαρός, Ιγκλέσιας, Αμπουμπακάρι, Κόζακ, Σιατραβάνης, Ρέτζας ,Μετίν, Κανόμπιο, Πανκράτ, Τσιμπάμπα, Κούλιτς, Κουζέν και Μπλάζεκ .


Η πιθανή ενδεκάδα αποτελείτε.....στο τέρμα ο Τσοντοφάλσκι, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ταυλαρίδης και Νταμπίζας , δεξί μπακ ο Ταλ, αριστερά της άμυνας ο Κατσιαρός, αμυντικά χαφ Ιγκλέσιας και Αμπουμπακάρι,δεξί εξτρέμ ο Τσιμπάμπα, αριστερό εξτρέμ ο Πανκράτ , μοναδικός φουνταριστός ο Κουζέν και απο πίσω του ο Μετίν.


Ας ελπίσουμε πως θα είναι και η ενδεκάδα που θα γυρίσει με τους 3 βαθμούς της νίκης και θα σκορπίσει ελπίδα για παραμονή σε όλο το βυσσινή λαό....!


Βασίλης Σφυρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου