Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

«Στη διάθεση της ΑΕΛ...»

Για τις δύο προτάσεις που έχει κάνει στον Κώστα Πηλαδάκη, προκειμένου να συνεργαστούν στη Λάρισα, αλλά και για τη φετινή πορεία της ΑΕΛ, μίλησε ο Θωμάς Κυπαρίσσης.
«Έχω θέσει τον εαυτό μου στη διάθεση του Κώστα Πηλαδάκη κατά το παρελθόν μια φόρα το περασμένο καλοκαίρι και δεύτερη και τελευταία τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο άμεσο ενδιαφέρον από πλευράς του», είπε ο Θωμάς Κυπαρίσσης στο ραδιοφωνικό σταθμό SuperSportFM Λάρισας 90,1, για το αν υπάρχει περίπτωση να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα.
Από τον πρώην άσο της Λάρισας ζητήθηκε να βρει τον MVP της φετινής ΑΕΛ: «Φέτος, κατά γενική ομολογία, καλύτερος παίκτης της ΑΕΛ ήταν ο Ρομέου, όπου φάνηκε άλλωστε το κενό του στα παιχνίδια που έλειψε, ενώ θεωρώ πως τον ακολούθησε ο Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος έδωσε και την ψυχή του για αυτήν την ομάδα και νομίζω πως άδικα αποτελούσε το κόκκινο πανί για μερίδα οπαδών για ένα διάστημα».
Αναφερόμενος στην επίθεση των οπαδών της ΑΕΛ στο λεωφορείο κατά την επιστροφή από την Αθηνά και την ήττα από τον Ατρόμητο, σχολίασε: «Όταν είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ακούς τέτοιες συμπεριφορές στην υποψήφια ομάδα για μεταγραφή σου, τότε λογικό είναι να αποφεύγεις ακόμη και την επαφή με ανθρώπους που την εκπροσωπούν, πόσο μάλλον την πιθανή συνεργασία μαζί τους».
Ο Κυπαρίσσης έριξε μερίδιο ευθύνης και στους φιλάθλους της ομάδας για τη φετινή σεζόν: «Οι φίλαθλοι καλό είναι να εκφράζουν την άποψη τους για τις αποφάσεις της διοίκησης, αλλά ποτέ να μην λειτουργούν ενεργά. Η αντιμετώπισή τους προς το πρόσωπο του κ. Δερμιτζάκη δεν ήταν σωστή, καθώς με αυτήν τους την πράξη έμμεσα άφησαν την ομάδα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς προπονητή, ένα διάστημα το οποίο από ότι φάνηκε στην πορεία ήταν και καθοριστικό για την πορεία της ομάδας».
Σε ερώτηση για το θέμα των αδειοδοτήσεων, τόνισε: «Στη χώρα στην οποία ζούμε σπάνια γίνεται κάποια τρανταχτή αλλαγή. Παρόμοιες περιπτώσεις είχαμε και στο παρελθόν, αλλά τότε έστω και την ύστατη στιγμή, οι τότε ομάδες την γλύτωσαν. Φέτος με τα νέα δεδομένα της UEFA τα πράγματα είναι πιο σοβαρά, αλλά δυστυχώς και πάλι δεν νομίζω να αλλάξει κάτι, πράγμα το οποίο σημαίνει πως Πανιώνιος και Ηρακλής θα είναι και του χρόνου στη Super League».
Τέλος, για το ενδεχόμενο αντικατάστασης των ομάδων που δεν έχουν πάρει ακόμη τη σχετική άδεια, είπε: «Το θέμα το έχω ψάξει και βρήκα σε μια παράγραφο των κανονισμών της ΕΠΟ πως σε περίπτωση πτώσης, λόγω χρεών, ομάδας από τη Super League, τότε καλείται να την αντικαταστήσει η αμέσως επόμενη από αυτήν που αγωνιζόταν την ίδια χρονιά στη Super League που στην περίπτωση μας είναι η Τρίπολη και η ΑΕΛ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου