Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Στον τελικό Οικονόμος και Τύρναβος....

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κατάφερε να προκριθεί στον αυριανό τελικό αφού στο 90’ ο Μαντζαφούλης πέτυχε το γκολ της νίκης.Στο 9’ ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Δερμιτζόγλου μετά από αδράνεια στην άμυνα της Τσαριτσάνης. Αυτό το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.Ο Κώστας Φλίγκος κατάφερε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 73’, αλλά ο Πόποβιτς μετά από ένα λεπτό έδωσε εκ νέου προβάδισμα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ.
Με τη σέντρα, ο Φλίγκος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Νικούλης έκανε το 2-2.Το γκολ της λύτρωσης ήρθε στο 90’ με τον Μαντζαφούλη. Με τη σέντρα, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη.
Nίκησε ο Τύρναβος
Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε χρονικά, στην Τσαριτσάνη, ο Τύρναβος κατάφερε και πήρε τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ με σκορ 2-1. Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά δυνατό με τις δύο ομάδες να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο αφήνοντας ικανοποιημένους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο. Η ομάδα του Τυρνάβου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 20’ με το νεαρό Αλεξίου. Η απάντηση για τους παίκτες της ΑΕΛ ήρθε στο 48΄με τον Τσιάρα με κεφαλιά να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα μετά από κόρνερ.
Η ΑΕΛ λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή στο 48’ με τον Παπαϊωάννου, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γούπο από τα έντεκα βήματα.
Στο 83’ ο Αλεξίου και πάλι πέτυχε το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, μετά από όμορφη ατομική ενέργεια του Λαμιώτη επιθετικού από αριστερά. Αυτό το σκορ έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου